"Bila sam sponzoruša. Spavala sam sa starcima i zaradila 300.000 dolara"

Themoviedb.org
U taj svijet je ušla preko stranice koja spaja stariju bogatu gospodu i mlade cure zbog druženja, a to je bila samo ulaznica u ozbiljnije ralje prostitucije
Vidi originalni članak

Ja sam visoka brineta u kutu, poslala sam poruku iz predvorja hotela. Ubrzo me netko potapšao po ramenu. "Lijepo izgledaš, ja sam X".

Taj ugledni 65-godišnji biznismen izgledao je očuvano, no starije. Nakon pića i hladne plate, otišli smo u sobu. On se razodjenuo, ja isto, popili smo šampanjac, nazdravili u jaccuziju i osušili se. Na izlasku iz sobe gurnuo mi je omotnicu u torbu. "Tvoj džeparac" rekao je, a ja sam odgovorila "hvala tatice" brojeći pet novčanica od sto dolara. 

Upoznala sam ga preko stranice za spajanje bogatih starijih muškaraca nazvanih Sugar Daddies s atraktivnim i liberalnim mladim ženama. Djevojke mogu ispuniti koliko džeparac žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza. Od početka nisam bila tip cure koji bi završio na takvoj stranici, prije sam obična cura iz susjedstva s licem časne sestre. S dvije mlađe sestre odrasla sam u obitelji višeg srednjeg sloja, a moj otac je odvjetnik. Imam dvije fakultetske diplome i prijatelje. No, istina je kako sam propadala.

Depresivna i bulimična, osjećala sam se zaglavljeno, nemotivirano, vukla sam se kroz zamorne dnevne rutine. Iako me nakon diplome očekivao pripravnički posao, na što ću usmjeriti svoj život profesionalno i privatno bilo mi je nepoznanica. Na fakultetu sam rijetko izlazila s dečkima, četiri sam godine njegovala platonski odnos sa svojim gay prijateljem. Pola u šali, a pola iz očaja, izguglala sam frazu "sponzoruše" i otvorila vrata u svijet nevjerojatne zarade koja može financirati moje postojanje.

Od svoje 22. do 26 godine žonglirala sam s 30-ak muškaraca starih od 42 do 75 godina te sam ukupno zaradila oko 300 tisuća dolara. 

"Ovo je bilo najlakše zarađenih 500 dolara ikad" rekla sam svojoj cimerici na povratku s tog prvog spoja, koja je radila u lokalnom restoranu za 10 dolara na sat. Bila sam zapanjena time što mi plaćaju da nosim uske haljine, pijem koktele i čavrljam, kao što sam to radila besplatno s momcima moje dobi. Nikad nisam vidjela prvog "taticu", no postala sam ovisna o tom portalu. Voljela sam osjećaj zločestog uzbuđenja zbog spojeva na kojima ću zarađivati. Napravila sam raspored druženja za cijeli tjedan - svaki večer s drugim muškarcem. 

Seks nije nešto što je obavezno, iako sam vrlo brzo saznala da je to nešto čemu većina njih teži. Nisam mrzila taj seks, više sam ga gledala kao trening, znojan i dobra kardio vježba. Nisam u njega unosila ni traga emocija, unovčila sam svoju nezavisnost. Za mene je novac predstavljao zadovoljstvo, a sa seksom ga je bilo više. Iako nisam neka tipična ljepotica, mislim da je tim muškarcima bilo samo do moje mladosti i ugađanja njihovom egu. Zahvaljujući njima, platila sam si selidbu u drugi grad, prihvatila sam pripravništvo koje sam htjela, upisala tečaj glume. U slobodno sam vrijeme uzgajala rajčice, igrala Candy Crush i učila starije žene Zumbu. Spavanje s bogatim muškarcima koji su me tretirali kao plaćenu princezu postalo je moj dvostruki život.

Zabavljala sam svoje prijateljice s pričama o tim muškarcima, a jedna od najdražih mi je bila ona u kojoj sam zaradila 1000 dolara oduzevši nevinost 42-godišnjem kvadriplegičaru. 

"Dilaš li drogu?" pitao me moj pravi otac, svjestan da sam dala otkaz na svom poslu i zbunjen time otkud mi novac. Učio me je da ne ovisim ni o kome, a na neki sam način slijedila njegov savjet. Osjećala sam se kao nezavisna žena.

Ipak, on je istražio bankovne račune i saznao neke nezgodne stvari - nisam imala drugog izbora nego priznati svojim roditeljima istinu, izostavljajući dio u kojem se seksam sa starijim ljudima. Nisu bili oduševljeni mojim načinom zarade kroz spojeve i "pratnju" kako su je oni nazvali, no nisu znali što napraviti. Nakon moje faze depresije i brojnih poremećaja prehrane, njima kao da je bilo dovoljno to što barem ikako funkcioniram, što sam živa.

"Žao mi je što ti nisam pružio sve što ti je trebalo" rekao mi je tata. U stvarnosti, dao mi je sve. Tri mjeseca nakon toga nastavila sam školovanje i nisam se viđala s niti jednim muškarcem. Odlučila sam rješavati svoje probleme kod psihoterapeuta, koja me vrlo začuđeno upitala "Što ni navelo mladu, fakultetski obrazovanu ženu da prodaje svoje tijelo?

"Osim novca?", odgovorila sam, ali ga nisam zabavila. Pitao me što me je to slomilo, ubilo moj duh...

Vjerovala sam kako se ponašam slobodno, pragmatično i kao odrasla osoba. Postajanje sponzorušom nije nešto što sam si zamišljala, no bio je to neki dio mog životnog puta prema stabilnosti i traženju sebe. Ipak, seks za novac me naučio da ne možeš kupiti intimnost, niti platiti ljudsku povezanost. Na psihoterapiji, napokon sam pronašla uzrok onog što me "slomilo". Sjetila sam se svog djeda koji me je mazio po golim bedrima ispod stola, kao i svih poklona koje bi mi kupovao što bi mu bila bliža. Nije napravio ništa strašno, ali očito je i samo to pipkanje posložilo nešto pogrešno u mojoj glavi.

Sjetila sam se svih onih starih naboranih tijela, velikih trbuha, fetiša, pa i tog prljavog novca i sve je postalo kristalno jasno. To je prljavo. A to nitko tko se cijeni ne želi biti, pa ni imati posla s tim.

Posjeti Express