Cijela obitelj je tu! Melanijini roditelji došli Trumpu

Reuters
Viktor i Amalija Knavs putovali s Donaldom, Melanijom i sinom Barronom do luksuznog resorta
Vidi originalni članak

Predsjednik Donald Trump se zaputio u svoj vlastiti Trump Internacionalni golf klub u West Palm Beachu kako bi odigrao svoju 10. partiju golfa u ovih osam tjedana otkako je postao predsjednik.


Veliki je obožavatelj golfa odjenuo svoju kapu iz predsjedničke kampanje sa sloganom "Make America great again" te je za fotografiju objavljenu na Twitteru pozirao s Peterom Flahertyjem i Maxom Kramerom.

Na golf terenu je proveo četiri sata prije nego se vratio u odmaralište Mar-a-Lago, gdje se susreo s ostalim članovima svoje obitelji.


U petak su Donald, Melania i njihov sin Barron dočekali Amaliju i Viktora Knavsa, Melanijine roditelje. Slovenci Amalija i Viktor danas žive u Americi, no svake godine posjećuju Sloveniju.

Cijelu je produženu obitelji dovezao predsjednički Air Force One, a Melanijini su roditelji za tu priliku odjenuli elegantna crna odijela i stavili sunčane naočale.

Odredište im je bio luksuzan Trumpov klub, kojeg još nazivaju i "zimska Bijela kuća".

Melanija se isticala u elegantnom crvenom kaputu Alice Roi, s kožnatim rukavicama i remenom iste dizajnerice, dok je na lice stavila omiljene Gucci naočale, a look upotpunila Jimmy Choo štiklama.

 

Posjeti Express