Detektiv za nevjeru: Ovo su znakovi da vas partner vara

Thinkstock
Osjećate da nešto nije u redu, vaš partner ili partnerica ne ponašaju se kao inače, a opet negiraju da je riječ o trećoj osobi ili nevjeri
Vidi originalni članak

Iako bi vaša prva reakcija možda bila prokopati po mobitelu i društvenim mrežama, provjeriti džepove kaputa i unutrašnjost torbi to zapravo nisu, kažu stručnjaci, načini kako ćete uloviti varalicu.

Australac David King vodi agenciju privatnih istražitelja koji se ponajviše bave istraživanjem i praćenjem potencijalnih nevjernih partnera ili partnerica.

Sportske afere Sportaši preljubnici: Kako su varali izvan bračnog terena

Intuicija je, rekao bih, osamdeset posto puta u pravu. Ali umjesto da odmah ludujete obratite pažnju na neke, naizgled, sitnice. Ako vaš partner ili partnerica odjedanput imaju šifru na telefonu, nose mobitel svugdje sa sobom i ne daju vam ga u ruke – najčešće imate problem – kaže King.

Napominje i kako su promjene u izgledu ili pretjerano uljepšavanje također znak da se nešto 'kuha'.

Uvijek nam je stalo kako izgledamo, ali činjenica je da se uz dugogodišnje partnere malo 'opustimo'. Ako vaš dragi ili draga ima novu frizuru, drugačiji parfem, odjednom ide frizeru jednom tjedno ili radikalno mijenja garderobu te uz to ide u teretanu, to je isto često pokazatelj da je njegovu ili njezinu pažnju okupirao netko drugi – tvrdi detektiv za nevjeru.

Kaže i da kako oni koji varaju duboko u sebi često osjećaju krivnju te žele razriješiti situaciju, a ne znaju kako što dovodi do češćih svađa, razdražljivosti i scena na koje do tada niste bili naviknuti.

znanstveno Preljubi: Tko najčešće vara, s kim, kada i gdje

Naravno, jedan od 'klasičnih' znakova jest i ako više ne dolazi kući na vrijeme nakon posla, ima sastanke u suludo doba ili druženja s klijentima na koja vi ne možete doći, a čija imena ne može navesti – kaže King koji za svoj posao koristi infracrvene kamere, skrivene mikrofone i forenzičke metode poput uzimanja uzoraka kose.

Ako vaša bolja polovica 'pati' od svih ovih simptoma, možda je bolje prepustiti posao profesionalcima – kaže King. Što ćete napraviti kasnije, prekinuti ili oprostiti nevjeru, isključivo je vaš odabir.

Posjeti Express