Jeste li probali ove vrste seksa? Možda je vrijeme

Thinkstock
Svakom paru povremeno treba malo promjene u spavaćoj sobi
Vidi originalni članak

Hotel 

Ima neke posebne čari u intimnom druženju u tuđem krevetu, pa makar on bio i hotelski, tako da ova mala promjena itekako osvježava seksualni život. 

Zornjak 

Seks u polusnu više vas može razbuditi nego da vas netko polije kantom hladne vode. 

Gubitak kontrole 

Seks prilikom koje žena potpuno izgubi kontrolu česta je želja brojnih muškaraca. Bez obzira o kakvom seksu se radi, muškarci naprosto obožavaju kad se žena potpuno prepusti osjećajima i njihovim rukama. 

Pijani seks 

Možda se sutra nećete sjećati baš svega što ste radili, ali sjećat ćete se da vam je bilo odlično i uopće vam neće biti važno jeste li bili tigrica, jeste li dominirali ili ste seks proveli u komi na jastuku.  

Seks na javnom mjestu 

Prema nekim američkim istraživanjima, čak 60 posto žena mašta o seksu na javnom mjestu. Naravno, radi se o faktoru skrivanja i mogućnosti da par bude otkriven što seks čini zanimljivijim i svakako drugačijim od svakodnevnog. 

Seks u troje 

Jedna od najčešćih fantazija i kod muškaraca i kod žena je seks u troje. Međutim, ono što će žena rijetko otkriti je da vrlo često mašta o seksu s još jednom ženom, a ne muškarcem. 

Seks pod tušem 

Mlaz vruće vode koji vas dodatno nadražuje i pojačava partnerove dodire, "zločesta" sapunica koja klizi po vašem tijelu, para koja vas okružuje... Treba li vam još nešto?

Posjeti Express