Karamarko je prvi honorar zaradio očitavanjem brojila za Elektru

Express
Novi broj tjednika Express donosi veliki životni intervju predsjednika HDZ-a, ispovijed vlasnika Euroherca, priču kapetana Željka Vukovića koji je spašavao živote izbjeglica iz Afrike i sve o novoj karijeri Vladimira Šeksa
Vidi originalni članak

Znate li uz koju je muziku odrastao Tomislav Karamarko? Gangu, reru, Ivu Fabijana? Malo morgen. Budući hrvatski premijer teški je fan Azre, U2,Boe i Filma! 

U novom Expressu objavljujemo priču o njegovoj mladosti, sviranju gitare, igranju košarke, nošenju duge kose i popisivanju Elektrinih brojila...Tu je i bezrboj drugih ekskluziva. Partijski ogranak podsljemena izveo je pravo čudo – primili su Aleksandru Kolarić u SDP. Otkrivamo što se krije iza tog fenomena. 

Dubravko Grgić vlasnik Euroherca, kralj osiguranja, u životnoj ispovijedi otkriva kako je uspio u životu. Dojmljiva priča o uspjehu, i usto, iznimno iskrena. Grgić priznaje da je donirao stranke kako bi ih skinuo s grbače. Isplatilo se! 

Kolinda Grabar Kitarović nedavno je pravoslavce pozdravila riječima "Hristos voskrese" a na njenom brdu ukazao se uskrsli Vladimir Šeks, čiji politički život traje dulje od radijacije plutonija. Šeks je karijeru počeo šezdesetih godina prošlog stoljeća, a kad je kani zavšiti, ne zna ni vidoviti Milan. Takav je Šeki, kao PVC. Neuništiv. Šeks će Kolindi biti savjetnik. 

U Expressu je i ispovijest kapetana Željka Vukovića, čovjeka koji je spašavao živote najvećih tragičara našeg doba, izbjeglica sa sjevera Afrike, koji zadnjih tjedana masovno stradaju u Mediteranu. Nikola Visković otkriva u kojoj mjerii su za to krivi Bush, Blaire, Sarkozy i Bernard Henri Levy... 

Otkrivamo što sve radi Boris Jokić, šef skupine koja osmišljava školu sutrašnjice. Tu je i analiza vladine akcije Robin Hood - Boris Lalovac napada bankare, nastojeći uzeti bogatima ono što su oteli, i dati to siromašnima. Napokon, ali – zašto tek sad? 

Za naš list pišu i Hrvoje Šalković, Josip Mlakić, Tea Kvarantan Soldatić, Miro Lilić, Jasna Babić, Edo Popović, Anela Kuburaš, Tomislav Klauški – ukratko, kako bi rekao Zoki Milanović – Bundesliga! 

Samo uz Express potražite ekskluzivni ženski kvarcni analogni sat visoke preciznosti iz Brenatt kolekcije  ukrašen Swarovski elementima.

Prepoznatljiv je po privlačnom i modernom dizajnu, te je opremljen provjerenom japanskom tehnologijom. 

Drugi sat iz nove kolekcije Brenatt potražite ekskluzivno samo uz Express. Express plus ručni sat samo za 79,90 kuna.

Posjeti Express