Putin u problemu: Otkrivena njegova tajna obitelj?

Screenshot/Twitter
Ruski predsjednik odlučno odbija govoriti o svom privatnom životu, a novinari prijetnje ozbiljno shvaćaju
Vidi originalni članak

Već dulje vrijeme govorka se da je ruski predsjednik Vladimir Putin u vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom. Ruski šef odbija govoriti o svom privatnom životu, a Kabaeva stalno demantira glasine da su u vezi.

Međutim, fotografije nastale u noći parlamentarnih izbora u Rusiji ponovno su pokrenuli lavinu glasina. Postoji li mogućnost da je Putin oženio bivšu sportašicu u tajnosti? Postoji li mogućnost da su dječaci viđeni s Kabaevom Putinovi sinovi?

Ako je za vjerovati britanskim tabloidima, sve to je točno.

Glasine o vezi Kabaeve i Putina pojavile su se 2008. godine kada su moskovske novine u vlasništvu ruskog tajkuna i bišeg agenta KGB-a Aleksandra Lebedeva.

Nove glasine o trudnoći bivše gimnastičarke pojavile su se u svibnju prošle godine kada je Kabaeva posjetila žensko gimnastičko natjecanje, a obukla je široku crvenu haljinu. Neki su bili uvjereni da haljina skriva trudnički trbuh, piše Daily Mail. Prava je rijetkost vidjeti Kabaevu u javnosti, a kad se pojavi negdje uvijek u pratnji ima pozamašno osiguranje.

U jesen prošle godine pojavila se Kabaeva na prijemu znatno mršavija i s prstenom na ruci. "Gosti su bili impresionirani sportskim tijelom Kabaeve koja je dobila odličnu kondiciju, ali i prstenom na prstenjaku", pisao je tada ruski Cosmopolitan.

Velika većina ruskih medija ne usudi se špekulirati o Putinovom životu, a i oni koji to rade, često brzo promijene mišljenje. U srpnju prošle godine novine Sobesednik objavile su vijest da je Kabaeva odustala od sudjelovanja na prijenosu umjetničkog klizanja zato što je trudna. Članak je ubrzo nestao sa stranice Sobesednika.

U nekoliko navrata je Kabaeva priznala da je zaljubljena preko ušiju, ali nikad nije htjela reći u koga je toliko zaljubljena.

Više od desetljeća je prošlo otkako je nekad najpoželjnija žena Rusije bila povezana s bilo kime osim s Putinom. Ruski predsjednik odbija reći bilo što o svom privatnom životu. "Imam privatni život u kojeg ne dopuštam ikome da se miješa. To se mora poštovati", rekao je jednom prilikom ruski predsjednik.

Posjeti Express