Slika se s Kolindom, a gleda Meloni! Oglasila mu se i mama: 'I mene je očarala'

Muskova majka potvrdila je da se "vratila u hotel s Elonom" nakon završetka večeri, a milijarder je negirao vezu s talijanskom premijerkom. Od lani
Vidi originalni članak

Majka milijardera Elona Muska osvrnula se na glasine koje se šire internetom da je njezin sin možda u tajnoj ljubavnoj vezi s talijanskom premijerkom Giorgiom Meloni (47). Nagađanja su krenula nakon što su objavljene fotografije Muska i Meloni kako zajedno sjede na večeri tijekom dodjela nagrada Atlantskog vijeća u ponedjeljak u New Yorku i izmjenjuju poglede. Musk joj je uručio priznanje, a onda su ih fotografi uhvatili kako izmjenjuju poglede tijekom večere.

- Sjedila sam pokraj Elona -  odgovorila je Maye Musk (76) na X-u na objavu svog sina koji je negirao nagađanja da su on i Meloni u ljubavnoj vezi.

- I ja sam s divljenjem gledala Giorgiju - dodala je Muskova majka, inače nekadašnja manekenka, piše NY Post.

- Na večeru sam došao sa svojom mamom -  objavio je milijarder na X-u i dodao:

"Ne postoji nikakva romantična veza s premijerkom Meloni."

Muskova majka potvrdila je da se "vratila u hotel s Elonom" nakon završetka večeri. "Istina", odgovorio je njezin sin na objavu. Maye Musk također je podijelila sliku na kojoj sjedi uz svog sina milijardera i Meloni, napisavši da je to bila "prekrasna večer".

Iste večeri Musk se fotografirao i s ostalim uzvanicima, uključujući i bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Dok je Musk uručivao nagradu talijanskoj premijerki, uputio joj je nekoliko lijepih riječi.

- Ona je autentična, iskrena i promišljena. To se ne može uvijek reći za političare - šaljivo je rekao Musk. Meloni je uzvratila kako je Musk 'dragocjeni genij'.

Nije ovo bio prvi susret talijanske premijerke i ekscentirčnog milijardera. Sreli su se nekoliko puta i lani, prvo u lipnju u Rimu, kada je Musk službeno posjetio premijerku. Tada su razgovarali o drastičnoj depopulaciji u zapadnim zemljama, ali i o umjetnoj inteligenciji.

U prosincu je Musk bio gost na političkom skupu stranke Braća Italije, kojoj pripada i Meloni.

Ona je lani u listopadu prekinula 10-godišnju vezu sa svojim dečkom Andreom Giambrunom, nakon što se pojavila nepristojna audio snimka na kojoj on pita jednu ženu bi li bila zainteresirana za seks u četvero. 

Musk, tvorac PayPala, predsjednik uprave Tesla Motorsa i vlasnik nekadašnjeg Twittera (X), ima 12-ero djece sa tri različite žene.

Posjeti Express