Trump Jr ima ludi zahtjev za vilu: Hoće mu li ga ispuniti?

Screenshot/Reuters
Kuća ima 855 četvornih metara, teniski teren, bazen, SPA i imat će jednu tajnu sobu...
Vidi originalni članak

Donald Trump Jr. imao je samo jedan zahtjev kad je tražio kuću u Hamptonsu, na Long Islandu, a to je posebna soba u kojoj će držati oružje.

Prvorođeni sin američkog predsjednika kupio je za 4,5 milijuna dolara veliku kuću sa sedam soba u kojoj će živjeti on i njegova devet godina starija djevojka Kimberly Guifoyle.

“Jedno od prvih pitanja Donalda Jr. bilo je – gdje će držati oružje“, kažu upućeni u njegovu kupovinu nekretnine. Par je odlučio da će jedna soba biti oružarnica. Na ideju o kupovini kuće u Hamptonsu došla je upravo Guilfoyle koja je željela da se presele u East End, poznato obitavalište bogatih i slavnih.

Iako mlađi Trump voli više mir i intimu Westchestera, njegova djevojka i bivša voditeljica Fox Newsa rekla je da više voli Hamptons i ovamo često dolazi, piše New York Post.

"Osim toga, tu je njezin bivši suprug s kojim je ostala u bliskim odnosima zbog djece“, kažu njihovi prijatelji, a znaju i da je Don strastveni lovac.

"Ovdje ima mnogo lovaca a sezona lova je ovdje dva puta godišnje – u proljeće i jesen.

Posuda od 25 hektara za vodu je također pomogla zapečatiti posao, rekao je izvor.

Kuća od 855 kvadrata bit će dovoljno velika za potpuni komfor. Naime Don Jr. ima petoro djece s bivšom suprugom, Vanessom, a Guilfoyle ima sina s drugim bivšim suprugom Ericom Villencyom.

Još jedan važan detalj pri odabiru novog doma bilo je osiguranje. Kuća se nalazi u kvartu južno od autoceste, na nekoliko minuta šetnje od restorana i plaža.

To je tradicionalna kuća s velikim dnevnim boravkom s kaminom, prostranom blagovaonicom i velikom kuhinjom koja vodi do dvorišta.

Vani se nalazi bazen s vodopadom, te dvorana u kojoj je predviđen teniski teren.

Posjeti Express