Zbog mene je vaš brak bolji - poručuje prostitutka ženama

Thinkstock
"Kad ste se zadnji put seksali tri puta u tjednu?" - pita prostitutka u otvorenom pismu žene svojih klijenata, aludirajući da ona zapravo nije smetnja njihovom braku
Vidi originalni članak

Ova je američka prostitutka odlučila sa ženama svojih klijenata podijeliti uvid u svoju "stranu medalje" otvoreno govoreći o seksu i psihologiji muškaraca koje koriste njezine usluge. Pod pseudonimom April Adams, napisala je pismo ženama s kojima je povezana mnogo više nego što one slute, a objavio ga je portal Vice.

Draga ženo,

Ne poznajem te, no znam da je moguće da će te tvoj suprug prevariti s prostitutkom. To kažem jer sam ja prostitutka, i vjeruj da mi klijenata ne nedostaje.

No ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi sigurno, no vaš odnos, vaš seksualni život, to je sasvim druga priča. Imali ste seks u troje s tvojom cimericom s faksa prije deset godina. Unajmite dadilju i idete u Las Vegas svakog kolovoza. Imate svoj ritual s maratonima serije Zakon i red. Imate odličan brak!

Dopusti da te pitam: Kad ste se posljednji put seksali tri puta u jednom tjednu? Kad se on posljednji put žalio zbog toga? Ne misliš da je moguće kako je taj problem odlučio riješiti kod mene, a ne kod tebe?

Dobra je vijest da, ako me tvoj muž viđa, i dalje želi ostati u braku. Bira zamjensko uzbuđenje na najsigurniji mogući način. Zamisli da je umjesto mene odabrao dadilju, tvoju susjedu ili najbolju prijateljicu. Mogla bih nabrajati do sutra, no shvaćaš što želim reći...

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, čak i više od toga - moje vrijeme, pažnja i seksualnost se mjere u satima, a nakon toga je posve tvoj. I najvažnije, ja ne volim tvog muža niti ću ga ikad voljeti. Malo je vjerojatno kako prema njemu osjećam išta više nego prema svom omiljenom konobaru. 

Nikad neću biti prijetnja vašem braku, jer ako ne radim ne želim imati posla ni s tobom ni s njim. Nikad neću s njim izaći na večeru ili ga zvati usred noći tražeći da se razvede. Od mene nećeš ništa saznati. Ako saznaš od njega, to znači da je glup ili ljut na tebe.

Da, neki klijenti se zanesu i krenu s pričom o osjećajima, no takvih je malo budući da se zna kako je sve što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalateri obožavaju WC školjke?

Muškarci znaju da je moje zanimanje za njih uvjetovano novcem. On ne zamišlja kako ima obiteljski sastanak s tobom i djecom s kojeg bježi u hotelsku sobu kako bi s ljubavlju šaputao moje izmišljeno ime. Ja sam izvan vašeg života. Ja sam zaposlenik. Koliko god je on možda seksualno fiksiran na mene, njegovi osjećaji se nikad neće uplesti dublje u to što radimo.

Ako se i dogodi da se, kako djeca kažu, stvari zakompliciraju, on će uvijek imati kočnicu - ja previše koštam. Prema mom iskustvu, muškarci na seks troše samo onoliko koliko si mogu priuštiti. Ako tvoj muž treba seks svaka dva tjedna i može "ukrasti" iz vašeg budžeta 1000 dolara na mjesec, onda će posjećivati prostitutku koja toliko košta. 

Čak i ako poželi više od toga, ne može izmisliti novac, to zahtijeva previše objašnjavanja, nepromišljenosti, posljedica. Što god misli da osjeća prema meni, zaboravit će za dva tjedna poput svake druge stvari za kojom žudi. Čak i da nabavi 400 tisuća dolara da kupi sve moje vrijeme, nadam se ćeš se razvesti od njega, jer je nesposoban za upravljanje novcem.

A što je s bolestima? Unatoč tome što vidiš u filmovima, većina je prostitutki danas zdravija i osvještenija od prosječne tajnice. Sjećaš se što sam rekla o ograničenom zanimanju kojeg imam za njega? To se tiče i njegovog zdravstvenog kartona. I ne trebaš brinuti o mogućnosti djeteta. Šanse za to su ravno nula s nikakvom mogućnosti iznimke do mjere "Bože oslobodi".

Možda i dalje ne želiš da on spava sa mnom. Ponovno ću te pitati - kad ste se posljednji put seksali tri puta u tjednu? Ne kažem da je tvoj posao usrećivati ga. Kažem da se tebi možda ne da spavati s njim toliko često. Zaposlena si, pod stresom ili ti više nije napet...

Shvaćam, on to sigurno ne radi zbog mene.

Upravo je u tom poanta. Ja sam tajni sastojak brojnih zdravih brakova, jer sve dok viđa mene, vas oboje dobivate seksa koliko želite. Sve dok ostaviš njegov mobitel na miru, mogli biste dogurati do zlatnog pira. 

Nema na čemu.

Posjeti Express