Iritantni milijunaš ostao bez svega - traže mu posao

Instagram
Po Instagramu se hvali sa svojim bogatstvom, a sad mu je banka zbog dugova uzela sve
Vidi originalni članak

On je iritantni talijanski milijunaš koji se hvali sa svojim bogatstvom na Instagramu gdje ga prati preko 11 milijuna ljudi.

Uglavnom je u kupaćima ili nekim kratkim hlačama, stalno pleše na neku "kuruzu" na nekoj jahti, pored bazena ili tako nečeg sličnog, a uz njega je uvijek njegova djevojka, koja je prihvatila njegov stil i uglavnom se ponaša kao i on.

Doduše, sad ima novu curu, bivšu miss Kolumbije.

No, Gianluca Vacchi, 50-godišnji istetovirani milijunaš,ovisnik o teretani, koji je jako popularan među ženama negdje od 2013. kada je počeo pokazivati svoje mišiće, ovih se dana našao u problemima jer mu je banka zaplijenila jahte i nekretnine, te dionice golf kluba zbog duga od 10,5 milijuna eura.

Njegovom tulumarenju i hvalisanju tako bi mogao doći kraj, iako je izjavio da je to "mali, nevažni dug". Gianluca je nasljednik obiteljskog bogatstva i zapravo nikada nije ni radio.

Njegova obitelj posjeduje farmaceutsku tvrtku, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života.

Samodopadni Gianluca se i dalje ponaša kao da se ništa nije dogodilo, i dalje na Instagramu objavljuje fotografije svog raskalašenog života za koji nam baš nije jasno kako ga sad financira.

Nevolje u njegovom raju jedva su dočekali njegovi kritičari, kojima baš nije najbolje sjeo milijunaš čiji se život svodi na tulumarenja i poziranja sa zgodnim ženama, pa su se počeli rugati njegovom krahu.

Na Facebooku su organizirali i event "Nađimo posao Gianluci Vacchiju".

Riječ je o posprdnoj akciji koja će se održati 1. rujna u Milanu, a cilj joj je zaposliti Gianlucu Nazionale, kako mu od milja tepaju sugrađani.

"Moramo mu pomoći, makar da otvori slastičarnicu dok se ne snađe... A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide", stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

Posjeti Express