'Pješčani dvorac' u kojem uživaju najbogatiji

YouTube screenshot
Ovu nekretninu, koja uz ostale sadržaje ima i kuglanu, prije sedam godina iznajmili su i Beyoncé i Jay-Z
Vidi originalni članak

U Hamptonsu, programer Joe Farrell je iskoristio brokersku kuću Saunders & Associates za prodaju 19 nekretnina u vrijednosti od ukupno 200 milijuna dolara.

Popis uključuje dvorac po imenu Sandcastle, Farrellov dom iz snova.

Beyoncé i Jay-Z su 2012. godine iznajmili ovu nekretninu, koja uz ostale sadržaje ima i kuglanu, a sada se prodaje za 49.95 milijuna dolara. Farrell, iz tvrtke Farrell Building Co., također gradi dvije nove kuće u Bridgehamptonu. Jedna, na adresi 51 Sandpiper Lane, bit će njegova osobna rezidencija. Druga na 65 Sandpiper Laneu, koštat će 14,9 milijuna dolara, piše New York Post.

Imat će zavidnih 7.500 četvornih metara, i sedam spavaćih soba, 10 kupaonica, teretanu, kućno kino i krovnu terasu s pogledom na ocean.

Također u vrtu će biti bazen i posebno zdanje uz njega. Prošle godine, je prodao 18 kuća u samo šest mjeseci.

"Ja to zovem" Trump bump ", kaže on. "Nekretnine su doslovno planule pa sam morao brzo graditi nove."

Andrew Saunders, osnivač tvrtke Saunders & Associates, dodao je: „Joe je vrlo uspješan razvojni programer i iskoristio je naše marketinške sposobnosti da ga zastupamo. Imamo marketinški tim od 17 ljudi koji su u svemu vrlo vješti, od slaganja fotogalerije do grafičkog dizajna i pisanja popratnih tekstova, pa do promocije preko digitalnih i društvenih medija. "

Farrell kaže da je godinama radio sa Saundersom. "Zajedno smo napravili mnogo stvari. Gledao sam ga kako otvara svoju tvrtku u podrumu svoje kuće. S mojim velikim skokom u komercijalne nekretnine, bilo je vrijeme da jedna velika, mlada, kul tvrtka - i cijeli njegov marketinški tim - radi na mojim oglasima."

Posjeti Express