Plenki je modna ikona HDZ-a: Svi ga kopiraju

PIXSELL
Premijer Plenković postao je modna ikona kolegama iz stranke koji prate njegove modne trendove
Vidi originalni članak

Opće je poznata činjenica da je HDZ stranka velikog vođe, a to su pokazali i posljednji izbori. Jedan pomalo neprimjetan detalj je odabir modne marke koju će neki političar odjenuti prilikom glasanja, ali kako je postalo očito da je Andreju Plenkoviću najugodnije u košuljama Ralpha Laurena, tako su se i njegovi stranački kolege poveli za njim.

Aktualni premijer uslikan je u Laurenovoj košulji tijekom glasanja na drugom krugu lokalnih izbora u Zagrebu, a uskoro su se pojavile brojne fotografije njegovih stranačkih kolega. 

Među prvima je uslikan Blaženko Boban, HDZ-ov novi šef Splitsko-dalmatinske županije. On je na slavlje u izbornom stožeru došao u Laurenovoj bijeloj košulji.

Novi karlovački gradonačelnik, Damir Mandić slijedio je primjer svog stranačkog šefa i na glasanje izišao u Laurenovoj plavoj majici kratkih rukava.

Jedna od rijetkih HDZ-ovih gubitnica, donedavna kninska gradonačelnica Josipa Rimac, nije mogla doći u Laurenovoj odjeći, ali je s njom u prvim redovima stajao Tomislav Vrdoljak, dopredsjednik kninskog HDZ-a u Laurenovoj majici.

Najpoznatiji bivši disident HDZ-a, Drago Prgomet, također je uslikan u Laurenovoj košulji i to odmah uz premijera.

Posjeti Express