Huawei P9 unboxing: Što sve donosi nova zvijezda? (VIDEO)

Lana Jelić
Novi Huawei P9 izgleda sjajno, a kao najveći adut novog modela Huawei ističe dvostruku Leica kameru
Vidi originalni članak

Huawei je sredinom prošlog tjedna u Londonu predstavio svoje nove top uređaje. Treći proizvođač mobitela na svijetu otkrio P9 i P9 Plus mobitele kojima ciljaju na svjetski vrh. Globalno lansiranje popratilo je tisuću novinara, a na eventu se pojavio i Henry Cavill, poznati glumac i ambasador P9 uređaja. 

Mobitele smo na licu mjesta testirali i na prvi pogled djeluju sjajno, no više ćemo znati nakon testiranja P9 modela kojeg smo raspakirali i odlučili vam pokazati što sve skriva pakiranje. 

 

 

Huawei se držao svoje tradicije te je kutija u kojoj dolazi P9 mobitel eleganta - bijelo pakiranje s Huawei i Leica logom. Kada otvorite kutiju prvo ćete vidjeti uređaj, a ispod njega nalaze se tri bijele kutijice. U jednoj se nalazi Huaweijev bijeli adapter, druga sadrži USB-C kabel, slušalice te iglicu za SIM karticu. Pretpostavljamo da će konačni proizvod koji će se naći na tržištu sadržavati i upute za korištenje. 

Što se samog uređaja tiče, P9 ima 5,2-inčni ekran, a pokreće ga Huaweijev Kirin 955 procesor. Veliki adut ovog uređaja je dvostruka 12 MP kamera na kojoj je Huawei radio s poznatom njemačkom tvrtkom Leicom, a za savršene selfije pobrinut će se 8 MP prednja kamera. Huawei velike nade polaže i u jaču bateriju od 3000 mAh za koju tvrde da bi trebala izdržati do dva dana bez punjenja. Mobitel dolazi u dvije verzije: za 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije morat ćete izdvojiti 599 eura, dok će jača verzija s 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije stajati 649 eura. 

Posjeti Express