Multimilijunska kompanija dovodi nove prilike u Hrvatsku

express
Kao veliki igrač u sektoru komunikacija na globalnoj skali, kompanija je revolucionizirala način na koji poslovanja mogu komunicirati sa svojim klijentima, korisnicima i zaposlenicima
Vidi originalni članak

SMSGlobal, multimilijunska tehnološka kompanija, je započela novu etapu svog poslovanja s internacionalnim proširenjem i to otvaranjem hrvatske podružnice i ureda za razvoj, i tako stvorili iznimnu priliku za hrvatske developere. 

SMSGlobal je osnovao 33-godišnji tehnološki guru Carl Krumins. Ta je kompanija svjetski poznati pružatelj SMS protokola, osposobljenih za slanje i primanje mnoštva SMS poruka odjednom.

Kruminsov project manager je 22-godišnji Nedim Čehajic, zadužen za sve operacije kompanije u Hrvatskoj. 

Kao veliki igrač u sektoru komunikacija na globalnoj skali, kompanija je revolucionizirala način na koji poslovanja mogu komunicirati sa svojim klijentima, korisnicima i zaposlenicima. 

Trenutno, SMSGlobal se može pohvaliti impresivnom bazom klijenata, broj koji prelazi 360.000, uključujući neke od velikih globalnih igrača poput Microsofta, ANZa, Etihada i Samsunga, a već planiraju širenje baze klijenata po cijelom svijetu. 

Tehnološki je gigant otvorio svoj prvi međunarodni ured u Dubaiju 2009. godine, a trenutno je aktivno sveukupno 6 ureda diljem svijeta. 

"Jako smo uzbuđeni što otvaramo podružnicu u Hrvatskoj. Uvidjeli smo da postoji jako puno talentiranih ljudi za tehnologiju u ovom dijelu svijeta i jednostavno ne možemo dočekati da dovedemo više mladih developera koji će postati dio našeg tima,“ kaže Krumins.

Posjeti Express