Orban stigao na Vis: 'Čekamo Putina i Trumpa. Malo kasne'

Neću politiku u moju butigu, ali je čovik koji ima m*da i sam s unukom seta okolo. Ne mogu zamislit ni jednog svjetskog političara posebno sa njegovim sadašnjim stavovima da to napravi, napisao je vlasnik restorana
Vidi originalni članak

Kijev-Moskva-Budimpešta-Vis! Naime, nakon što je posjetio Kijev, a potom i Vladimira Putina u Moskvi, mađarski predsjednik Viktor Orban produžio je na omiljeno ljetno odredište, u Hrvatsku. Naime, Goran Pečarević, vlasnik restorana Villa Kaliopa na Visu podijelio je danas zajedničku fotografiju s Orbanom. 

- Neću politiku u moju butigu, ali je čovik koji ima m*da i sam s unukom seta okolo. Ne mogu zamislit ni jednog svjetskog političara posebno sa njegovim sadašnjim stavovima da to napravi - napisao je vlasnik restorana i dodao: 

- Sam samcat, bez gorila. Čekamo Putina i Trumpa. Kasne... 

Prije dvije godine Orban je u Hrvatskoj proveo četiri tjedna u opuštenom izdanju. Zaklopatica na otoku Lastovu bila je njegovo odredište. Obožava dalmatinske otoke, bilo je tako i usred pandemije makar je Mađarima poručivao: 

Više Balatona, manje mora!

Posjećivao je Hvar, na Paklenskim otocima bi ponekad večerao s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem. Na Visu mu se prije nekoliko godina pokvario gumenjak pa su njega, suprugu i tjelohranitelja odvukli do uvale Rukavac. 

 

 

 

Posjeti Express