Prorekao Trumpa i Brexit, a za 2018. najavio užase

screenshot/youtube
Najavljuje kako će 2018. biti prepuna političkih preokreta, ali i nekih šokantnih događaja
Vidi originalni članak

Craig Hamilton Parker je čovjek koji je postao poznat svjetskoj javnosti nakon što su se neka njegova poznata predviđanja ispunila - naime on je prije američkih izbora i u trenutku kad se činilo da će Hillary sigurno biti sljedeća predsjednica najavio da će pobjednu odnijeti kontroverzni Donald Trump, jednako kao što je i najavio da će Velika Britanija napustiti EU.

Sada, on kaže kako nas u godini pred nama očekuju neki zanimljivi događaji, a među skorijima će biti teroristički napad koji će se dogoditi na britanskoj autocesti.

Svrgavanje ludog diktatora

Osim toga, građani Europe trebaju se bojati još jednog užasa - Parker tvrdi kako će na jedan europski veliki grad biti izveden napad kemijskim oružjem koji će izvesti dronovi, piše Ancient Code.

U svom blogu, Parker je napisao kako će 2018. biti godina velikih političkih preokreta - a najveći će biti revolucija kojom će biti svrgnut režim Kim Jong-Una.

Prirodne katastrofe

Nažalost, svijet neće biti pošteđen niti ekstremnog vremena koje nas sve češće pogađa - pa Parker najavljuje ekološku katastrofu povezanu s vremenom, sličnu onoj u Fukushimi. 

- Sve što se tiče okoliša na vrhu je moje liste, jer u 2018 vidim velik broj masivnih potresa, vulkanskih erupcija i neugodnih vremenskih prilika - napisao je na svom blogu.

Ovo je njegovih 8 najvažnijih predviđanja za 2018.:

  • U terorističkom napadu s kemijskim oružjem na jedan od glavnih gradova Europe koristit će se dronovi, a vjerojatne mete su Berlin ili London
  • Američki vojni brod će potonuti
  • Kim Jong-un, sjevernokorejski vođa će biti svrgnut. Navodno će ga i ubiti u buni, no njegovo tijelo nikad neće biti pronađeno, zbog čega će krenuti glasine da se krije u Kini
  • Donald Trump će u SAD-u dobiti još više popularnosti
  • Prema kraju 2018., pad vrijednosti eura proizvest će velike nerede na starom kontinentu
  • Prijevara s bitcoinom će biti otkrivena, kao i činjenica da se njime financirao terorizam i raz
  • Anatarktika će pretrpjeti masivnu rupu na svom ledenom pokrivaču
  • Uragani neviđene jačine poharat će Karibe, užasavajući požari opustošit će Kaliforniju i Australiju, dok će poplave pogoditi Indiju i Kinu

 

Posjeti Express