Ž. Markić: Neka se Plenković 'outa' da je SDP-ovac

Marko Lukunić (PIXSELL)
Šefica udruge U ime obitelji optužila je premijera za varanje birača HDZ-a
Vidi originalni članak

Željka Markić preko Facebooka je pozvala premijera Andreja Plenkovića da se 'outa' i prizna da je SDP-ovac i HNS-ovac. Njezina reakcija uslijedila je nakon što je HNS odbio Plenkovićevu ponudu za koalicijom u njegovoj Vladi.

Markić je napisala kako je Plenković na vlast došao glasovima birača koji su dali glas HDZ-u, te ga je prozvala za obmanu birača. Inače, Željka Markić već neko vrijeme nije naklonjena premijeru Plenkoviću, a tijekom predizborne kampanje za lokalne izbore, prema onome što se moglo vidjeti na njezinom Facebook profilu, podržavala je Brunu Esih što je bilo i očekivano, obzirom da je jako bliska Zlatku Hasanbegoviću.

"Ali, još nije sve gotovo. Plenković još može, jednim korakom, razriješiti ovo blokiranje cijele Hrvatske - hrabrom odlukom da se "outa" iliti jednostavno prizna da su njegova opcija u stvari - HNS i SDP. I to je ok. Nema razloga za sram. Sramotno bi jedino bilo da se pravi da predstavlja birače desnog centra, a da ih u stvari stalno vara", napisala je među ostalim Željka Markić, a cijeli status pročitajte u nastavku.

Posjeti Express