Domaći brend I Can Icon započinje novu eru u svijetu mode

Goran Čižmešija
Jednim potezom, casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom
Vidi originalni članak

Da putovanja mogu biti inspirativna, dokazuju mnoge priče koje su na njima započete, a potom ispisane na najljepši mogući način. Jedna od takvih nastala je na putovanju u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim načinom života budi maštu posjetitelja.

Upravo Big Apple inspirirao je i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je samo pet mjeseci nakon povratka iz istog, osmislila i pokrenula modni brand I CAN ICON.

''Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni '' – ističe mlada i talentirana dizajnerica, koja ponosno stoji iza ovog luksuznog brenda jakni i odijela za žene.

Jedinstveno svojstvo dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, je zakopčavanje jakne s desne bočne strane, što donosi potpuno novi način odijevanja. Dizajn otkriva i naglašava rame; jedno od najvažnijih dijelova tijela koje pokazuje samouvjerenost i odlučnost osobe.

Dodatni detalj za postizanje oštrine izgleda je ruska kragna te sposobnost da s jednim potezom casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom, gdje se i dalje odražava odvažnost žene. Cijeli koncept osmišljen je i izveden na inovativan način, zasad jedinstven u svijetu, zbog čega dizajnerica na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

'I CAN ICON' žene koje se žele osjećati moćno, samouvjereno i u sebe sigurno, na web shopu www.icanicon.eu ekskluzivno mogu pronaći svoj omiljeni model jakne, kao i informacije o kolekciji i modnom brendu.

Posjeti Express