Ovo su top tech proizvodi koje trebate u 2019.

Press Association/PIXSELL
Zahvaljujući portalu Jeftinije.hr za usporedbu ponuda, cijena i web trgovina, lakše je nego ikada pronaći neki od vrhunskih novih modela po odličnim cijenama
Vidi originalni članak

Još od najvećeg sajma elektronike održanog na samom početku godine u Las Vegasu, postalo je jasno da će cijela 2018. proteći u znaku noviteta. I upravo se tako i dogodilo, brandovi su jedan za drugim otkrivali nove modele tijekom cijele godine. A u nevjerojatnoj konkurenciji dogodio se neočekivani obrat, neka od najrazvikanijih imena razočarala su svojim novitetima dok su pojedini modeli do sada manje favoriziranih brandova potpuno iznenadili i došli na sam vrh ljestvica zahvaljujući kvaliteti, dizajnu i uspješnosti svojih novih proizvoda. 

Najpopularniji elektronički proizvodi od prijenosnih računala do televizora i pametnih telefona postali su još brži, jači i pametniji i jednostavniji za upotrebu. A i kupovina nikada nije bila lakša i jednostavnija. Zahvaljujući portalu Jeftinije.hr za usporedbu ponuda, cijena i web trgovina, lakše je nego ikada pronaći neki od vrhunskih novih modela po odličnim cijenama. 

Kako je kraj godine rezerviran za pregled top tech proizvoda i gadgeta koji su obilježili godinu na izmaku, provjerili smo najjače i najbolje modele televizora, pametnih telefona i prijenosnika koji su izašli u 2018. i koji će i u nadolazećoj 2019. biti najbolji izbor za kupovinu. Treba li naglašavati da su svi modeli dostupni i u domaćim web trgovinama? Kvaliteta najboljih modela se itekako odražava na cijenu tih uređaja zato obavezno provjerite i usporedite cijene na portalu Jeftinije.hr.

Najbolje od najboljeg – OLED televizori

Samsung Q9FN QLED

I dok je za većinu smrtnika 4K rezolucija i dalje nepotrebni luksuz (posebno s obzirom na dostupan 4K sadržaj), Samsung je kao i uvijek otišao korak dalje i ove godine predstavio prvi 8K televizor. I pogodite što? Zasjeo na sam vrh liste najboljih modela televizora koji se mogu trenutno kupiti. 8K rezolucija slike donosi nevjerojatno realan prikaz sadržaja kojeg će još dugo biti teško nadmašiti. U 85-inčnoj verziji, ovaj model zahtjeva ne samo ogromnu sobu već i praktički neograničen budžet, ali obećali smo pričati samo o najboljim od najboljeg. U svijetu televizora to je definitivno nova Samsungova Q9FN serija!

LG C8 OLED

Na vrhu liste najboljih televizora u 2018. definitivno zaslužuje biti i LG C8 model OLED televizora dostupan u malo manjim verzijama od gore spomenutog Samsunga, odnosno u veličini od 55 i 65 inča. Zaslužuje biti na popisu jer je svojim inovacijama kod modela OLED televizora LG postavio standarde koje će ostatak industrije morati slijediti, ako već i nisu. C8 objedinjuje sve što moderan korisnik treba od jednog televizora – impresivnu kvalitetu slike, brojne dodatne funkcije, atraktivan dizajn i nenadmašnu smart tv platformu.

Najbolje od najboljeg – Pametni telefoni

Samsung Galaxy S9 Plus

Mnogi se slažu da je Samsungov S9 trenutno najbolji smartphone koji se može kupiti. Teško da ćete naći veći ili bolji Android od ovog. Zaslona ekrana 6,2 inča sa impresivnom dvostrukom low-light kamerom čini ovaj Galaxy S9 model najboljim Samsungovim pametnim telefonom do sada. Dizajnom će vas podsjetiti na stariji S8 model, ali istina je da se u mnogočemu razlikuje od njega. Osim najhvaljenijih karakteristika koji se tiču kvalitete displaya i kamere, na ovom modelu ispravljeni su brojni nedostaci ranijih modela poput iznenađujuće kvalitetnih i glasnih zvučnika. Ovo je pametni telefon za sve one koji žele najveći zaslon i najbolju kameru. 

iPhone XS

Top model iPhone XS smartphonea košta malo više od vrtoglavih 13 tisuća kuna i jedan je od najskupljih mobilnih telefona današnjice čak i u svojoj najjeftinijoj verziji. Paprena cijena i ne treba posebno čuditi ako uzmemo u obzir da kupovinom  iPhonea XS kupujete jedan od najbržih i najmoćnijih pametnih telefona koji između ostalog ima najveći zaslon (OLED) od svih Apple mobitela koji se proteže od ruba do ruba, revolucionarni foto sustav s dvojnom 12 MP kamerom, napredni Face ID i mnoštvo drugih vrhunskih karakteristika. Sigurno je da iPhone XS neće osvojiti Android fanove, ali bit će tiha patnja svima onima koji su i inače opsjednuti Apple proizvodima. 

Najbolje od najboljeg – Prijenosna računala

Huawei MateBook X Pro

Definitivan izbor najboljeg laptopa na svijetu pao je na Huawei MateBook X Pro model koji je napokon uspio sa trona svrgnuti Dellov XPS 13 o kojem više možete pročitati u nastavku. Huawei je ovim modelom uspio zasjeniti puno veće brandove s dužom tradicijom proizvodnje vrhunskih prijenosnih računala. U čemu je tajna? Ovaj prekrasno dizajniran laptop dolazi sa zadivljujućim ekranom, opremljen vrhunskim komponentama koje mu omogućuju besprijekoran rad. Super jaka i izdržljiva baterija samo je šlag na vrhu ovog sjajnog modela prijenosnog računala. 

Dell XPS 13

Dellov XPS 13 već se dugo nalazi na gotovo svakom popisu najboljih trenutno dostupnih prijenosnih računala. Iako više nije na tronu, svojim performansama i vrhunskim karakteristikama definitivno zaslužuje da ga se spomene i na ovom popisu. Elegantnog i kompaktnog dizajna, sa zanimljivim uskim okvirom ekrana koji dopušta minimalno savijanje, ovaj 13-inčni laptop spremno će odgovoriti na sve izazove koje stavite preda nj. Nemojte sumnjati u razloge koji su ga tri uzastopne godine doveli na sam vrh lista najboljih prijenosnih računala. U svojoj 2018. verziji Dell XPS 13 dolazi u još atraktivnijem izdanju s još bržim i jačim performansama. Provjerite samo neku od ponuda u domaćim web trgovinama i sve će vam biti jasno. 

Najbolje od najboljeg – Tableti

iPad Pro 11

Ako novac zaista nije prepreka, teško ćete naći bolji i luksuzniji tablet od iPad Pro 11 modela. Perfektan 2u1 model sa izuzetno tankim okvirom, aluminijskom poleđinom i bez uobičajenog home gumba izuzetno su elegantni s debljinom samo 5.9 mm. Osim brutalnih performansi i hvaljenog OS-a 11, novi iPad Pro modeli opremljeni su sa 102 mala magneta koja služe za pričvršćivanje dodatne opreme poput Smart Folio tipkovnice, zaštitne maske ili novog Apple Pena. Zanimljiv detalj je i USB C 3.1 port koji omogućuje brže punjenje baterije i sinkronizaciju s računalom. 

Microsoft Surface Pro 6

Još jedan od ovogodišnjih modela tableta koji odskače od ostatka konkurencije je nova verzija Microsoftove perjanice Surface Pro serije tableta. Nova šestica se možda ne razlikuje znatno od prethodnih Surface modela, ali je u jednom uređaju objedinila svu high-end tehnologiju koju Microsoft može ponuditi. Nova 8. generacija Intelovih procesora ugrađena je u ovaj svestrani 2u1 tablet i upravo ga to čini jednim od najboljih tableta trenutno dostupnih na tržištu. 

Zašto potrošači vjeruju Jeftinije.hr?

Jeftinije.hr najveći je portal za usporedbu proizvoda, cijena i ponuda u domaćim web trgovinama, a potrošači ga posebno koriste prilikom kupovine razne elektronike poput računala, pametnih telefona i televizora. Koristite ga i vi jer vam omogućuje da na jednom mjestu dobijete sve potrebne informacije prije kupnje. 

Jeftinije.hr spremno zadovoljava sve rastuće potrebe kupaca koji žele dobiti provjerenu i pouzdanu informaciju o ponudama u web trgovinama i koji žele provjeriti cijene proizvoda prije nego li se odluče na kupnju. Na svojim stranicama, prikazuje više od 1.200.000 proizvoda iz gotovo 300 web trgovina iz cijele Hrvatske. 

Posjeti Express