Radnicima Podravke d.d. 1000 kuna nagrade

Podravka
Zbog izvrsnih poslovnih rezultata, uprava je odlučila dio prebačaja iznad plana podijeliti sa svima koji su pridonijeli
Vidi originalni članak

Uprava Podravke d.d. donijela je odluku o isplati nagrade radnicima Podravke d.d. za povijesno dobre poslovne rezultate u protekloj godini i nastavak uspješnog poslovanja ostvarenjem iznad planskih rezultata u ovoj godini. Radnicima će se, sukladno odluci Uprave, isplatiti nagrada u neto iznosu od 1000 kuna.

Podravka je u 2018. godini ostvarila zacrtane poslovne ciljeve, te dodatno poboljšala materijalna prava radnika za što je izdvojeno ukupno 30 milijuna kuna. Tako su već od 1. listopada 2018. godine radnicima s najnižim primanjima ista povećana za oko 1.000 kuna neto, a od početka ove godine primjenjuju se za sve radnike Podravke i druge mjere sukladno novom Kolektivnom ugovoru, poput povećanja osnovice plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u 3. mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice.

Podravka na ovaj način zahvaljuje svojim radnicima na zalaganju i trudu koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije.

„Poslovna 2018. godina jedna je od najboljih u dugogodišnjoj Podravkinoj povijesti u kojoj smo izvrsnošću u svim poslovnim segmentima i trudom naših radnika ostvarili povijesno dobre poslovne rezultate.

Zahvaljujući njima, ovaj trend nastavljen je i u ovoj godini. Važno nam je što smo našim radnicima nakon dugo vremena omogućili bolje radne i materijalne uvjete, te ih nagradili i za iskazanu lojalnost našoj kompaniji. Zadovoljan i motiviran radnik ključ je rasta i razvoja kompanije te ćemo nastaviti ulaganja u daljnje poboljšanje njihovog statusa i materijalnih prava“ – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Posjeti Express