'Crna guja' se vraća na male ekrane

Facebook
Mnoge ljubitelje britanskog humora razveselit će informacija da se planira snimanje novih epizoda 'Crne guje', iako postoji jedan problem...
Vidi originalni članak

Edmund Blackadder i njegov vjerni Baldrick mogli bi se vratiti na televiziju, ako producenti prikupe dovoljno novaca da mogu isplatiti honorar za Hugha Lauriea.

Tony Robinson, koji je igrao lik Baldricka u kultnoj seriji iz 80-ih, rekao je da sve visi u zraku dok ne vide mogu li dovesti poznatog dr. Housea u seriju, te se našalio da bi mogli imati problema s isplatom glumcu koji je u međuvremenu postao velika zvijezda u SAD-u.

Svi glumci su međusobno razgovarali i zainteresirani su za povratak u prošlost, a Laurie je rekao da mu treba malo vremena da razmisli.

"Novu sezonu pratit će velika očekivanja, jer ne samo da se ljudi sjećaju originala, nego se sjećaju i tko su oni bili dok se prikazivao, a to je vrlo opasno", kaže Robins.

Glasine su da je Laurie dobivao i do 250.000 funti po epizodi kad je Dr. House bio na vrhuncu popularnosti, iako je prije toga bio uspješan komičar koji je često glumio s kolegom iz 'Crne guje', Stephenom Fryjem, s kojim se proslavio i u seriji 'Jeeves and Wooster'.

Glavni lik, Crnu guju, glumio je u seriji pak Rowan Atkinson, prije nego je postao Mr. Bean, piše Independent

Posjeti Express