Ljubomorna Melanija: Okomila se na Donaldovu prvu ženu

screenshot/youtube
Nije joj se svidjelo što Ivana priča dok promovira svoju novu knjigu
Vidi originalni članak

Ivana Trump (68), prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, ovih je dana izdala svoje memoare, a u sklopu promocije je gostovala i u brojnim tv emisijama.

Nekadašnji model i uspješna poslovna žena koja je u braku s Donaldom bila od 1977. do 1992. pojavila se u uspješnoj jutarnjoj emisiji ABC-a kako bi reklamirala svoju novu knjigu "Raising Trump".

Ivana još ima utjecaj na Donalda

- Imam direktan broj Bijele kuće, no ne želim ga zvati jer je Melania tamo. Ne želim biti uzrokom svađa ili ljubomore zato što sam prva Donaldova žena - rekla je.

No, čini se kako se njena samopromocija nije svidjela svima, osobito Donaldovoj sadašnjoj ženi, Slovenki Melaniji.

Naime, Ivana je u šali rekla kako je ona "prva dama", a Melaniji ta šala ipak nije "sjela".

Ona je, kao treća Trumpova supruga i trenutna prva dama SAD-a preko svoje glasnogovornice Stephanie Grisham, u javnost kao reakciju na emisiju pustila objavu u kojoj piše kako je "počašćena svojom ulogom prve dame".

Osim toga, u izjavi za javnost se navodi kako Melanija namjerava iskoristiti svoju titulu kako bi "pomagala djeci, a ne prodavala knjige", što je očigledna reakcija na Ivanu Trump.

Ivana, majka Ivanke Trump, u emisije je rekla kako sa svojim bivšim mužem svakih 14 dana, prenosi Independent.

- Ponekad mu kažem da ne govori toliko puno, no drago mi je da koristi Twitter gdje se može obraćati onima koji ga podupiru direktno - izjavila je.

Donald je silovao Ivanu?

Tijekom njihova razvoda, Ivana je optužila sadašnjeg predsjednika rekavši kako ju je silovao tri godine ranije. No, nakon toga je razjasnila stvar kazavši da to nije mislila u "doslovnom ili kriminalnom smislu".

Optužba, koju je Trump zanijekao, spominje se i u knjizi iz 1993. Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J Trump, koju je napisao Harry Hurt III. 

- Tijekom izjave koju sam dala u našoj brakorazvodnoj parnici, izjavila sam kako me moj muž silovao. Želim dodati kako smo jednom prilikom 1989. imali bračni odnos u kojem se on ponašao potpuno drugačije od onog kako se ponašao prema meni tijekom našeg braka. Kao žena, osjećala se povrijeđeno i napadnuto, jer ljubavi i nježnosti koju mi je inače izražavao nije bilo. Na to sam mislila kad sam rekla silovao, a ne na doslovan čin - nevješto je objasnila Ivana.

Ona se od njega razvela kad je otkrivena njegova afera s Marlom Maples, koja mu je postala druga supruga. S Melanijom se, pak, oženio 2005.

Posjeti Express