Life
8114 prikaza

Ljubomorna Melanija: Okomila se na Donaldovu prvu ženu

Razvod Melanije i Donalda
screenshot/youtube
Nije joj se svidjelo što Ivana priča dok promovira svoju novu knjigu

Ivana Trump (68), prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, ovih je dana izdala svoje memoare, a u sklopu promocije je gostovala i u brojnim tv emisijama.

Nekadašnji model i uspješna poslovna žena koja je u braku s Donaldom bila od 1977. do 1992. pojavila se u uspješnoj jutarnjoj emisiji ABC-a kako bi reklamirala svoju novu knjigu "Raising Trump".

Ivana još ima utjecaj na Donalda

- Imam direktan broj Bijele kuće, no ne želim ga zvati jer je Melania tamo. Ne želim biti uzrokom svađa ili ljubomore zato što sam prva Donaldova žena - rekla je.

No, čini se kako se njena samopromocija nije svidjela svima, osobito Donaldovoj sadašnjoj ženi, Slovenki Melaniji.

Naime, Ivana je u šali rekla kako je ona "prva dama", a Melaniji ta šala ipak nije "sjela".

Ona je, kao treća Trumpova supruga i trenutna prva dama SAD-a preko svoje glasnogovornice Stephanie Grisham, u javnost kao reakciju na emisiju pustila objavu u kojoj piše kako je "počašćena svojom ulogom prve dame".

Osim toga, u izjavi za javnost se navodi kako Melanija namjerava iskoristiti svoju titulu kako bi "pomagala djeci, a ne prodavala knjige", što je očigledna reakcija na Ivanu Trump.

Ivana, majka Ivanke Trump, u emisije je rekla kako sa svojim bivšim mužem svakih 14 dana, prenosi Independent.

- Ponekad mu kažem da ne govori toliko puno, no drago mi je da koristi Twitter gdje se može obraćati onima koji ga podupiru direktno - izjavila je.

Donald je silovao Ivanu?

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest
Tijekom njihova razvoda, Ivana je optužila sadašnjeg predsjednika rekavši kako ju je silovao tri godine ranije. No, nakon toga je razjasnila stvar kazavši da to nije mislila u "doslovnom ili kriminalnom smislu".

Optužba, koju je Trump zanijekao, spominje se i u knjizi iz 1993. Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J Trump, koju je napisao Harry Hurt III. 

- Tijekom izjave koju sam dala u našoj brakorazvodnoj parnici, izjavila sam kako me moj muž silovao. Želim dodati kako smo jednom prilikom 1989. imali bračni odnos u kojem se on ponašao potpuno drugačije od onog kako se ponašao prema meni tijekom našeg braka. Kao žena, osjećala se povrijeđeno i napadnuto, jer ljubavi i nježnosti koju mi je inače izražavao nije bilo. Na to sam mislila kad sam rekla silovao, a ne na doslovan čin - nevješto je objasnila Ivana.

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest
Ona se od njega razvela kad je otkrivena njegova afera s Marlom Maples, koja mu je postala druga supruga. S Melanijom se, pak, oženio 2005.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 23:47 11.Listopad 2017.

    nije on za tebe

  • mmj 16:13 11.Listopad 2017.

    ★☆★ KAMAGRA GEL ORIGINAL★☆★ cijena već od 100 kn ★☆★ Vise informacija - http://www.kamagraoraljellyhrvatska.tk/ ★☆★ Narudžba samo PORUKOM - SMS, Viber, WhatsApp - ‎0957522219 ★☆★