Najskuplji stan u Londonu ima strop od 24 karatnog zlata

Harrods Estates
Bazen, spa i ogroman ormar za cipele samo su neke od prednosti luksuznog stana
Vidi originalni članak

Londonski stan se pojavio na tržištu nekretnina i oborio rekorde svojom cijenom. Iznajmljuje se za oko 220 tisuća kuna na tjedan. Apartman se nalazi u ekskluzivnoj četvrti Chelsea, a napravljen je u nekadašnjoj viktorijanskoj bolnici.

Prostire se na čak 720 četvornih metara i možda je najveći stan u Londonu. Zauzima cijeli kat bivše bolnice i jedan je od najtraženijih luksuznih smještaja u ovom dijelu grada. Ništa neobično s obzirom da ima osam spavaćih soba i isto toliko soba za primanje. Kupaonica je čak devet, a najveća ima pod od bijelog mramora. 

Budući stanar će uživati u vlastitom bazenu, spa i stalku za cipele na koji stane 500 pari cipela. Vlasnik auto može parkirati u podzemoj garaži, a cijeli objekt je pod 24-satnim nadzorom. Također, imat će pogled na svoje božanstvene stropove od 24-karatnog zlata. Unatoč tolikim zlatnim površinama, apartman izgleda profinjeno. 

Stan je prvotno trebao biti podijeljen na četiri zasebne nekretnine. Ipak, vlasnik je smatrao da će ovako izgledati bolje.

Posjeti Express