Life
636 prikaza

Najskuplji stan u Londonu ima strop od 24 karatnog zlata

Luksuzni stan
Harrods Estates
Bazen, spa i ogroman ormar za cipele samo su neke od prednosti luksuznog stana

Londonski stan se pojavio na tržištu nekretnina i oborio rekorde svojom cijenom. Iznajmljuje se za oko 220 tisuća kuna na tjedan. Apartman se nalazi u ekskluzivnoj četvrti Chelsea, a napravljen je u nekadašnjoj viktorijanskoj bolnici.

Luksuzni stan | Author: Harrods Estates Harrods Estates

Prostire se na čak 720 četvornih metara i možda je najveći stan u Londonu. Zauzima cijeli kat bivše bolnice i jedan je od najtraženijih luksuznih smještaja u ovom dijelu grada. Ništa neobično s obzirom da ima osam spavaćih soba i isto toliko soba za primanje. Kupaonica je čak devet, a najveća ima pod od bijelog mramora. 

Luksuzni stan | Author: Harrods Estates Harrods Estates

Budući stanar će uživati u vlastitom bazenu, spa i stalku za cipele na koji stane 500 pari cipela. Vlasnik auto može parkirati u podzemoj garaži, a cijeli objekt je pod 24-satnim nadzorom. Također, imat će pogled na svoje božanstvene stropove od 24-karatnog zlata. Unatoč tolikim zlatnim površinama, apartman izgleda profinjeno. 

Luksuzni stan | Author: Harrods Estates Harrods Estates

Stan je prvotno trebao biti podijeljen na četiri zasebne nekretnine. Ipak, vlasnik je smatrao da će ovako izgledati bolje.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.