Nasljednici Kennedyjevih: Mladi, bogati, uspješni...

public domain
Prošlo je više od pola stoljeća od ubojstva JFK-a i nešto manje od pogibije njegovog brata, obitelj i dalje živi
Vidi originalni članak

People se posvetio pregledu Kennedyjevog obiteljskog naslijeđa, dakle, sasvim drugačijim pristupom od još jednog pokušaja rasvjetljavanja njegovog ubojstva ili analiziranja njegovog političkog naslijeđa.

Jack Schlossberg

On je najmlađe dijete Kennedyjeve kćeri Caroline i njenog supruga Edwina Schlossberga. 20-godišnjak odnedavno privlači medijsku pažnju svojim izgledom, vrlo nalik pokojnom ujaku Johnu F. Kennedyju Jr-u. Danas student na Yaleu, još kao gimnazijalac angažirao se na projektu prikupljanja novca za osiguravanje rasvjete za domaćinstva s niskim primanjima.

Joe Kennedy III.

Jedan od dva sina Sheile Rauch i Joea Kennedyja II., sina Roberta F. Kennedyja. On je prvi političar šeste generacije dinastije. Počeo je tako što je izabran 2012. u 4. kongresnom distriktu Massachusettsa. Sada 33-godišnjak, u komitetu je za vanjsku politiku kao i u onom za znanost, svemir i tehnologiju.

Patrick Shriver Schwarzenegger

Prvorođeni je sin Arnolda, onog Arnolda, i Marie Shriver, koja je pak kći JFK-eve sestre Eunice Kennedy. 20-godišnji mladić se jako potrudio izgraditi vlastito ime. Počeo je s vlastitom odjevnom kolekcijom Project360 kojom je nastojao podići svjesnost o Alzheimerovoj bolesti i raku. Povremeno se pojavljuje i kao maneken.

Kathleen "Kick" Kennedy: hipsterica

Ona je druga kći Roberta Kennedyja Jr-a i Emily Black i prva je u cijeloj dinastiji koja je odlučila pokušati graditi karijeru kao glumica. Danas ima 25 godina i iza sebe već jednu ulogu u "Newsroomu".

Conor Kennedy

Idemo redom, mladić je najstarije dijete Roberta Kennedyja Jr-a i njegove druge supruge Mary Richardson. A RFK Jr je drugi sin Roberta F. Kennedyja. Na naslovnicama se prvi put našao kao 18-godišnjak kad se 2012. pojavio u ulozi dečka pjevačice Taylor Swift. Trajalo je to samo nekoliko mjeseci, a puklo je zbog udaljenosti.

Robert "Bobby" Kennedy III.

Prvi sin Roberta Kennedyja Jr-a i njegove prve supruge Emily Black. 26-godišnjak je postao vijest 2011. kad je debitirao u kazalištu. Njegova komedija uključivala je lutke u djelu u kojem su one mitskim pričama branile svoje glazbene idole.

Katherine Shriver Schwarzenegger

Opet dijete Arnolda i Marie Shiver. Ovaj put starije. Imala je 20 godina ada je 2010. napisala knjigu "Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back" o tome kako se nosila sa slikom o vlastitom tijelu, te o sličnim nesigurnostima mladih djevojaka.,

Nora Nara Kennedy – beba

Drugo dijete Patricka Kennedyja II. I njegove supruge Amy. Patrick je najmlađe dijete JFK-ovog brata Teddyja Kennedyja. Mala Nora rodila se prije samo nekoliko dana.

Posjeti Express