Life
8080 prikaza

Nasljednici Kennedyjevih: Mladi, bogati, uspješni...

John F. Kennedy uoči ubojstva
public domain
Prošlo je više od pola stoljeća od ubojstva JFK-a i nešto manje od pogibije njegovog brata, obitelj i dalje živi

People se posvetio pregledu Kennedyjevog obiteljskog naslijeđa, dakle, sasvim drugačijim pristupom od još jednog pokušaja rasvjetljavanja njegovog ubojstva ili analiziranja njegovog političkog naslijeđa.

Jack Schlossberg

Jack Schlossberg | Author: BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL

On je najmlađe dijete Kennedyjeve kćeri Caroline i njenog supruga Edwina Schlossberga. 20-godišnjak odnedavno privlači medijsku pažnju svojim izgledom, vrlo nalik pokojnom ujaku Johnu F. Kennedyju Jr-u. Danas student na Yaleu, još kao gimnazijalac angažirao se na projektu prikupljanja novca za osiguravanje rasvjete za domaćinstva s niskim primanjima.

Joe Kennedy III.

Joe Kennedy III | Author: BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL

Jedan od dva sina Sheile Rauch i Joea Kennedyja II., sina Roberta F. Kennedyja. On je prvi političar šeste generacije dinastije. Počeo je tako što je izabran 2012. u 4. kongresnom distriktu Massachusettsa. Sada 33-godišnjak, u komitetu je za vanjsku politiku kao i u onom za znanost, svemir i tehnologiju.

Patrick Shriver Schwarzenegger

Prvorođeni je sin Arnolda, onog Arnolda, i Marie Shriver, koja je pak kći JFK-eve sestre Eunice Kennedy. 20-godišnji mladić se jako potrudio izgraditi vlastito ime. Počeo je s vlastitom odjevnom kolekcijom Project360 kojom je nastojao podići svjesnost o Alzheimerovoj bolesti i raku. Povremeno se pojavljuje i kao maneken.

Kathleen "Kick" Kennedy: hipsterica

Ona je druga kći Roberta Kennedyja Jr-a i Emily Black i prva je u cijeloj dinastiji koja je odlučila pokušati graditi karijeru kao glumica. Danas ima 25 godina i iza sebe već jednu ulogu u "Newsroomu".

Conor Kennedy

Conor Richard Kennedy | Author: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL

Idemo redom, mladić je najstarije dijete Roberta Kennedyja Jr-a i njegove druge supruge Mary Richardson. A RFK Jr je drugi sin Roberta F. Kennedyja. Na naslovnicama se prvi put našao kao 18-godišnjak kad se 2012. pojavio u ulozi dečka pjevačice Taylor Swift. Trajalo je to samo nekoliko mjeseci, a puklo je zbog udaljenosti.

Robert "Bobby" Kennedy III.

Prvi sin Roberta Kennedyja Jr-a i njegove prve supruge Emily Black. 26-godišnjak je postao vijest 2011. kad je debitirao u kazalištu. Njegova komedija uključivala je lutke u djelu u kojem su one mitskim pričama branile svoje glazbene idole.

Katherine Shriver Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger | Author: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL Krista Kennell/Press Association/PIXSELL

Opet dijete Arnolda i Marie Shiver. Ovaj put starije. Imala je 20 godina ada je 2010. napisala knjigu "Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back" o tome kako se nosila sa slikom o vlastitom tijelu, te o sličnim nesigurnostima mladih djevojaka.,

Nora Nara Kennedy – beba

Drugo dijete Patricka Kennedyja II. I njegove supruge Amy. Patrick je najmlađe dijete JFK-ovog brata Teddyja Kennedyja. Mala Nora rodila se prije samo nekoliko dana.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.