Ova su 4 horoskopska znaka najveći ovisnici o seksu

Thinkstock
Dok je jednima seks prirodna pojava u kojoj uživaju ali neće ni umrijeti bez nje, ovim je horoskopskim znakovima seks nužna potreba, nešto što ih motivira, pokreće, nagrađuje...
Vidi originalni članak

Lav od seksa radi predstavu

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol - od predigre s pet slijedova, maratonski seks i dugo maženje poslije. S njima se partner osjeća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, nabijenom dramom i inovacijama. No mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo, nego na ono partnera - što ih može učiniti lijenima kod ugađanja dok će bez problema uživati da se njih tetoši.

Škorpionu je seks najdraži hobi

Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasitni libido ih tjera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa. Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svijet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju, a seks nikad nije dosadan. Mana im može biti to što mogu i pretjerati s fetišima, a zbog durenja i ljutnje mogu namjerno uskraćivati seks, s čime muče i sebe.

Ovan je kao grom

Njegovu vještinu u krevetu može se usporediti s grmljavinom - oni su mješavina energije i slovitosti s kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole dominirati, a seks s njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo zabljesnuti, ali i jednako brzo nestati - odnosno požuriti prema kraju. Oni kao da teže biti prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

Blizanci nemaju tabua

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele istražiti svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno mijenja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su isprobati sve poze, pomagala i ostvariti svaku fantaziju... No, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna biti i njihov libido - jednako brzo kako se mogu "zapaliti", tako se mogu i ugasiti te reći kako bi radije gledali TV.

Posjeti Express