Life
7216 prikaza

Ova su 4 horoskopska znaka najveći ovisnici o seksu

Ilustracije seksa
Thinkstock
Dok je jednima seks prirodna pojava u kojoj uživaju ali neće ni umrijeti bez nje, ovim je horoskopskim znakovima seks nužna potreba, nešto što ih motivira, pokreće, nagrađuje...

Lav od seksa radi predstavu

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol - od predigre s pet slijedova, maratonski seks i dugo maženje poslije. S njima se partner osjeća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, nabijenom dramom i inovacijama. No mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo, nego na ono partnera - što ih može učiniti lijenima kod ugađanja dok će bez problema uživati da se njih tetoši.

Škorpionu je seks najdraži hobi

Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasitni libido ih tjera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa. Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svijet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju, a seks nikad nije dosadan. Mana im može biti to što mogu i pretjerati s fetišima, a zbog durenja i ljutnje mogu namjerno uskraćivati seks, s čime muče i sebe.

Ovan je kao grom

Njegovu vještinu u krevetu može se usporediti s grmljavinom - oni su mješavina energije i slovitosti s kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole dominirati, a seks s njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo zabljesnuti, ali i jednako brzo nestati - odnosno požuriti prema kraju. Oni kao da teže biti prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

Blizanci nemaju tabua

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele istražiti svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno mijenja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su isprobati sve poze, pomagala i ostvariti svaku fantaziju... No, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna biti i njihov libido - jednako brzo kako se mogu "zapaliti", tako se mogu i ugasiti te reći kako bi radije gledali TV.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.