Vile u plamenu: Bogati i slavni mole za pomoć

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Požar je zahvatio Hollywood i Bel Air - najelitnija naselja s najraskošnijim kućama gdje žive sve holivudske zvijezde
Vidi originalni članak

Požari u Kaliforniji natjerali su brojne celebritije da napuste svoje domove. Mnogi od njih, poput Paris Hilton, Cher, Mariah Carey, Christine Teigen i Kim Kardashian oglasili su se putem twittera i zavapili da se svi molimo za njihove raskošne kuće koje bi mogla progutati vatra. 

Pogledajte galeriju.

Paris Hilton javila je da je upravo spasila svoje kućne ljubimce. Iz automobila kojim se vozila pokraj neukroćene vatre snimila je video i ispod njega napisala:

- Ova divlja vatra u LA-u je zastrašujuća. Moja kuća je evakuirana, spašeni su svi moji kućni ljubimci i sad su na sigurnom. Hvala svim vatrogascima koji riskiraju svoje živote da bi spasili naše. Vi ste istinski heroji!

Oglasila se i majka Ariane Grande. Joan Grande javila je da je i njezina obitelj prisiljena napustiti svoj dom jer se požar približio u njihovo susjedstvo. Rekla je da joj je to prvi put u životu da se mora evakuirati:

-Srce mi je se slama zbog svih u Kaliforniji koje je zadesio požar, napisala je majka slavne pop pjevačice. 

Javio se i Arianin brat Frankie. Napisao je da je njegova obitelj sigurna i zahvalio je vatrogascima u LA-u što su ih upozorili na opasnost:

- Na sigurnom smo. Moje su misli i molitve sa svima koje je požar ugrozio. Molim i dalje da svi naši domovi i obitelji budu sigurni od pobješnjelog požara.

Lionel Richie morao je otkazati koncert jer je spašavao obitelj. Na svom profilu je napisao:

- Radujem se povratku na pozornicu i nastupu pred mojim fanovima.

Kako javljaju mediji, u opasnosti je i kuća multimilijardera Ruperta Murdocha, vlasnika producentske kuće '21st Century Fox' i 'Fox News'. Tvitala je i Mariah Carey:

- Šaljem svu svoju ljubav i molitve svim ugroženim požarom u Kaliforniji. Budite na sigurnom. Zahvalna nevjerojatnim vatrogascima i ljudima iz spasilačke službe, a pjevačica je uz poruku stavila hashtag heroji.

Naravno, oglasila se i Kim Kardashian West koja se upravo preselila u novu kuću vrijednu 20.000.000 dolara na Hidden Hillsu:

- Molim se za sve u Los Angelesu da budu sigurni od ovog požara i HVALA svim vatrogascima što tako naporno rade da bi svi bili sigurni. 

Svojim tvitom proslavila se i manekenka Christie Teigen. Rekla je da nikad nije mislila da će se stvarno naći u situaciji da razmišlja što će prvo zgrabiti ako dođe do požara, a onda je zaključila da jedino što joj je važno na svijetu je njezina kćer Luna:

- Sve što imam je Luna, limitirana edicija Oreos keksa i moja televizijska nagrada.  

- Molim vas molite za moju domovinu... moj rodni grad, moju predivnu Kaliforniju, zavapila je preko Twittera i Cher, javlja Fox.

Posjeti Express