Life
5202 prikaza

Vile u plamenu: Bogati i slavni mole za pomoć

Požari oko Hollywooda
1/16
MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Požar je zahvatio Hollywood i Bel Air - najelitnija naselja s najraskošnijim kućama gdje žive sve holivudske zvijezde

Požari u Kaliforniji natjerali su brojne celebritije da napuste svoje domove. Mnogi od njih, poput Paris Hilton, Cher, Mariah Carey, Christine Teigen i Kim Kardashian oglasili su se putem twittera i zavapili da se svi molimo za njihove raskošne kuće koje bi mogla progutati vatra. 

Pogledajte galeriju.

1/28

Paris Hilton javila je da je upravo spasila svoje kućne ljubimce. Iz automobila kojim se vozila pokraj neukroćene vatre snimila je video i ispod njega napisala:

- Ova divlja vatra u LA-u je zastrašujuća. Moja kuća je evakuirana, spašeni su svi moji kućni ljubimci i sad su na sigurnom. Hvala svim vatrogascima koji riskiraju svoje živote da bi spasili naše. Vi ste istinski heroji!

Oglasila se i majka Ariane Grande. Joan Grande javila je da je i njezina obitelj prisiljena napustiti svoj dom jer se požar približio u njihovo susjedstvo. Rekla je da joj je to prvi put u životu da se mora evakuirati:

-Srce mi je se slama zbog svih u Kaliforniji koje je zadesio požar, napisala je majka slavne pop pjevačice. 

Javio se i Arianin brat Frankie. Napisao je da je njegova obitelj sigurna i zahvalio je vatrogascima u LA-u što su ih upozorili na opasnost:

- Na sigurnom smo. Moje su misli i molitve sa svima koje je požar ugrozio. Molim i dalje da svi naši domovi i obitelji budu sigurni od pobješnjelog požara.

Lionel Richie morao je otkazati koncert jer je spašavao obitelj. Na svom profilu je napisao:

- Radujem se povratku na pozornicu i nastupu pred mojim fanovima.

Kako javljaju mediji, u opasnosti je i kuća multimilijardera Ruperta Murdocha, vlasnika producentske kuće '21st Century Fox' i 'Fox News'. Tvitala je i Mariah Carey:

- Šaljem svu svoju ljubav i molitve svim ugroženim požarom u Kaliforniji. Budite na sigurnom. Zahvalna nevjerojatnim vatrogascima i ljudima iz spasilačke službe, a pjevačica je uz poruku stavila hashtag heroji.

Naravno, oglasila se i Kim Kardashian West koja se upravo preselila u novu kuću vrijednu 20.000.000 dolara na Hidden Hillsu:

- Molim se za sve u Los Angelesu da budu sigurni od ovog požara i HVALA svim vatrogascima što tako naporno rade da bi svi bili sigurni. 

Svojim tvitom proslavila se i manekenka Christie Teigen. Rekla je da nikad nije mislila da će se stvarno naći u situaciji da razmišlja što će prvo zgrabiti ako dođe do požara, a onda je zaključila da jedino što joj je važno na svijetu je njezina kćer Luna:

- Sve što imam je Luna, limitirana edicija Oreos keksa i moja televizijska nagrada.  

- Molim vas molite za moju domovinu... moj rodni grad, moju predivnu Kaliforniju, zavapila je preko Twittera i Cher, javlja Fox.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 17:37 08.Prosinac 2017.

    ma imaju oni svi 2 ili 3 kuće ,i osigurani su

  • makan1210tahi 17:01 08.Prosinac 2017.

    bogataši, ne plaćite, mi ćemo sebi uzeti iz usta kako bi vama bilo bolje, evo poslat čemo 3 kanadera za zgase te požarčiće kad se već vama ne da gasiti ili trošiti olako zarađenu lovu na pp sustav