"Na Marsu ima vode, ali ipak ne vjerujte svemu što pročitate..."

J?rg Carstensen/DPA/PIXSELL
Na profilima mnogih korisnika Facebooka s vremena na vrijeme se mogu vidjeti poduži statusi, koji ne znače apsolutno ništa
Vidi originalni članak

Nove prevare počele su kružiti Facebookom ovih dana, a na profilima mnogih korisnika mogu se vidjeti dugi statusi, koji ne znače apsolutno ništa. Obje su po zidovima naših prijatelja kružile i u prošlosti u raznim oblicima. 

U prvoj, koju smo često vidjeli i u hrvatskoj verziji, korisnici stavljaju statuse pune pravnog jezika kojima Facebooku zabranjuju da koriste njihove slike, podatke i postove u prošlosti, ali i budućnosti. 

Naravno, ovakav status nema nikakvog smisla jer svi odnosi s Facebookom i ono što vi dijelite se uređuje u postavkama privatnosti.

U drugoj prevari koja kruži navodi se da će Facebook uvesti pretplatu i to u tri razine - za zlatne, srebrne i brončane korisnike.

Opet naravno morate kopirati kilometarski status ako ne želite da vam Facebook počne naplaćivati korištenje ove društvene mreže.

Iz Facebooka su reagirali i ponovno rekli ono što su rekli već desetine puta do sada, a to je da je Facebook besplatan i ostat će besplatan. Čak su se malo i poigrali sa svojim statusom i započeli ga rečenicom:

"Iako na Marsu ima vode,ne vjerujte svemu što pročitate na internetu..."

 
Posjeti Express