Tehno
82 prikaza

"Na Marsu ima vode, ali ipak ne vjerujte svemu što pročitate..."

Facebook
J?rg Carstensen/DPA/PIXSELL
Na profilima mnogih korisnika Facebooka s vremena na vrijeme se mogu vidjeti poduži statusi, koji ne znače apsolutno ništa

Nove prevare počele su kružiti Facebookom ovih dana, a na profilima mnogih korisnika mogu se vidjeti dugi statusi, koji ne znače apsolutno ništa. Obje su po zidovima naših prijatelja kružile i u prošlosti u raznim oblicima. 

U prvoj, koju smo često vidjeli i u hrvatskoj verziji, korisnici stavljaju statuse pune pravnog jezika kojima Facebooku zabranjuju da koriste njihove slike, podatke i postove u prošlosti, ali i budućnosti. 

Naravno, ovakav status nema nikakvog smisla jer svi odnosi s Facebookom i ono što vi dijelite se uređuje u postavkama privatnosti.

U drugoj prevari koja kruži navodi se da će Facebook uvesti pretplatu i to u tri razine - za zlatne, srebrne i brončane korisnike.

Opet naravno morate kopirati kilometarski status ako ne želite da vam Facebook počne naplaćivati korištenje ove društvene mreže.

Iz Facebooka su reagirali i ponovno rekli ono što su rekli već desetine puta do sada, a to je da je Facebook besplatan i ostat će besplatan. Čak su se malo i poigrali sa svojim statusom i započeli ga rečenicom:

"Iako na Marsu ima vode,ne vjerujte svemu što pročitate na internetu..."

 

While there may be water on Mars, don't believe everything you read on the internet today. Facebook is free and it...

Posted by Facebook on Monday, September 28, 2015
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.