Počinje ludilo: Ovo su najbolje aplikacije za praćenje Eura

Goran Stanzl (PIXSELL)
Europsko nogometno prvenstvo počinje u petak, a ove aplikacije osigurat će vam brz pristup svim utakmicama i rezultatima
Vidi originalni članak

U petak počinje jedan od najvećih nogometnih natjecanja na svijetu - Europsko nogometno prvenstvo. Ove godine domaćin je Francuska, a prvi put će sudjelovati 24 reprezentacije umjesto dosadašnjih 16. 

Hrvatska će prvu utakmicu odigrati protiv Turske, zatim nas čeka dvoboj s Česima, a treću utakmicu igrat ćemo protiv aktualnih europskih prvaka, Španjolaca. 

Kako bi bili u tijeku zbivanja na Euru postoje mnoge aplikacije koje će vam pomoći da pratite raspored utakmica, pogledate rezultate u svakom trenutku i saznate novosti. Izabrali smo za vas 5 najboljih besplatnih aplikacija.

UEFA Euro 2016 official app

UEFA-ina službena aplikacija očit je izbor ako želite pratiti zbivanja na Euru. Ova aplikacija omogućuje vam da provjerite sastav momčadi, pročitate dodatne informacije o igračima te provjerite rezultate utakmica. Također, ako niste u mogućnosti pratiti utakmice, ova aplikacija šalje obavijesti u stvarnom vremenu. (Android, iOS)

LiveScore Euro 2016

Kao što samo ime kaže, ova aplikacija fokusirana je na rezultate utakmica. Obnavlja rezultate u stvarnom vremenu te vam pruža pregled rezultata svih utakmica.

No, uz rezultate, putem ove aplikacije možete saznati više o stadionima na kojima se održava Euro te statistike svake utakmice. (Android, iOS)

Super Scores

Ova aplikacija bit će vam korisna tijekom Eura, ali ako ste nogometni fan, možete je koristiti i nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva jer radi i za Ligu prvaka te mnoga druga nogometna natjecanja.

Super Score vam šalje rezultate, ali i statistike utakmica, obavijestit će vas o ozljedama igrača ili crvenim kartonima. Također, po završetku utakmice možete pročitati analizu nogometnih stručnjaka. (Android, iOS)

UEFA Euro 2016 Fan Guide

Ako ste jedan od sretnika koji će uživo gledati utakmice i uživati u atmosferi nogometnog ludila, ova aplikacija namijenjena je baš vama. Pomoći će vam u snalaženju po Francuskoj, uputit će vas do stadiona ili hotela, a možete i pročitati zanimljivosti o francuskim znamenitostima.

No, kako je ovo ipak nogometna aplikacija, slat će vam obavijesti o rezultatima utakmica i svim važnim događajima vezanim za Euro. (Android, iOS)

Onefootball Euro 2016

Ova aplikacija ima pregledan raspored svih utakmica te u stvarnom vremenu javlja rezultate. Također, možete podesiti da vam aplikacija šalje obavijesti za određene utakmice kako ne bi propustili rezultate vašeg favorita.

Aplikacija nudi i analize utakmica te sve novosti vezane za Euro. (Android, iOS)

Posjeti Express