Tehno
391 prikaza

Počinje ludilo: Ovo su najbolje aplikacije za praćenje Eura

Hrvatski navijači
Goran Stanzl (PIXSELL)
Europsko nogometno prvenstvo počinje u petak, a ove aplikacije osigurat će vam brz pristup svim utakmicama i rezultatima

U petak počinje jedan od najvećih nogometnih natjecanja na svijetu - Europsko nogometno prvenstvo. Ove godine domaćin je Francuska, a prvi put će sudjelovati 24 reprezentacije umjesto dosadašnjih 16. 

Hrvatska će prvu utakmicu odigrati protiv Turske, zatim nas čeka dvoboj s Česima, a treću utakmicu igrat ćemo protiv aktualnih europskih prvaka, Španjolaca. 

Kako bi bili u tijeku zbivanja na Euru postoje mnoge aplikacije koje će vam pomoći da pratite raspored utakmica, pogledate rezultate u svakom trenutku i saznate novosti. Izabrali smo za vas 5 najboljih besplatnih aplikacija.

UEFA Euro 2016 official app

UEFA Euro 2016 official app | Author: UEFA UEFA

UEFA-ina službena aplikacija očit je izbor ako želite pratiti zbivanja na Euru. Ova aplikacija omogućuje vam da provjerite sastav momčadi, pročitate dodatne informacije o igračima te provjerite rezultate utakmica. Također, ako niste u mogućnosti pratiti utakmice, ova aplikacija šalje obavijesti u stvarnom vremenu. (Android, iOS)

LiveScore Euro 2016

LiveScore Euro 2016 | Author: LiveScore Ltd. LiveScore Ltd.

Kao što samo ime kaže, ova aplikacija fokusirana je na rezultate utakmica. Obnavlja rezultate u stvarnom vremenu te vam pruža pregled rezultata svih utakmica.

No, uz rezultate, putem ove aplikacije možete saznati više o stadionima na kojima se održava Euro te statistike svake utakmice. (Android, iOS)

Super Scores

Super Scores | Author: Super Scores Co.,Ltd. Super Scores Co.,Ltd.

Ova aplikacija bit će vam korisna tijekom Eura, ali ako ste nogometni fan, možete je koristiti i nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva jer radi i za Ligu prvaka te mnoga druga nogometna natjecanja.

Super Score vam šalje rezultate, ali i statistike utakmica, obavijestit će vas o ozljedama igrača ili crvenim kartonima. Također, po završetku utakmice možete pročitati analizu nogometnih stručnjaka. (Android, iOS)

UEFA Euro 2016 Fan Guide

UEFA Euro 2016 Fan Guide | Author: UEFA UEFA

Ako ste jedan od sretnika koji će uživo gledati utakmice i uživati u atmosferi nogometnog ludila, ova aplikacija namijenjena je baš vama. Pomoći će vam u snalaženju po Francuskoj, uputit će vas do stadiona ili hotela, a možete i pročitati zanimljivosti o francuskim znamenitostima.

No, kako je ovo ipak nogometna aplikacija, slat će vam obavijesti o rezultatima utakmica i svim važnim događajima vezanim za Euro. (Android, iOS)

Onefootball Euro 2016

Onefootball Euro 2016 | Author: Onefootball GmbH Onefootball GmbH

Ova aplikacija ima pregledan raspored svih utakmica te u stvarnom vremenu javlja rezultate. Također, možete podesiti da vam aplikacija šalje obavijesti za određene utakmice kako ne bi propustili rezultate vašeg favorita.

Aplikacija nudi i analize utakmica te sve novosti vezane za Euro. (Android, iOS)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.