Za prave fanove: Beko uređaji sada i u bojama FC Barcelone

Promo
Beko je na IFA sajmu u Berlinu predstavio svoju viziju povezanog doma u kojem će naši uređaji moći razgovarati s nama, a predviđaju kako bi to već kroz 10 do 15 godina mogla biti stvarnost
Vidi originalni članak

Barcelonini navijači uskoro će dobiti još jedan način na koji mogu izraziti ljubav prema svom klubu i to preko hladnjaka u bojama 'blaugrane'. Beko koji je jedan od vodećih proizvođača kućanskih uređaja i glavnih partnera španjolskog kluba, predstavio je na IFA sajmu u Berlinu liniju novih proizvoda među kojima i četiri modela novih hladnjaka opremljenih najnovijim tehnologijama koje će hranu duže držati svježom. 

Na predstavljanju uređaja bio je i Barcelonin slavni, umirovljeni, igrač Eric Abidal koji je u šali rekao kako bi mogao jedan od prvih hladnjaka pokloniti prijatelju Karimu Benzemi iz Real Madrida. 

Inače, ova linija hladnjaka u prodaju će do kraja godine krenuti u Španjolskoj, a sljedeće godine će biti dostupna i za navijače u drugim zemljama. 

Vizija sutrašnjice

Osim hladnjaka u bojama Barcelone, Beko je sajam u Berlinu iskoristio kako bi najavio svoje planove za dodatnim širenjem, ali i predstavio viziju povezane sutrašnjice u kojoj će naši razni uređaji komunicirati međusobno, ali i sa nama. 

Hakan Bulgurlu, direktor Arcelik grupe, čiji je Beko dio, rekao je kako žele biti u top tri branda na svakom tržištu na kojem su prisutni, s time da sada svoj fokus okreću i prema Aziji te Americi. Govoreći o raznim promjenama koje će stići u sljedećih nekoliko desetljeća, Beko je prikazao i video u kojem su zamislili kako bi mogli koristiti naše kućanske uređaje za 15-ak godina, ali i kako bi oni mogli biti svjesniji onoga što mi trebamo. Na tom putu naglasili su da će biti nužno sada graditi na inovacijama koje će biti temelj tih proizvoda.

- Inovacija je ključan dio našeg uspjeha. Svaka kompanija tvrdi da je inovativna, a ono što nas razdvaja od ostalih je fokus na inovacije koje mogu imati utjecaj već sada. Fokusiramo se na razvoj i korištenje tehnologija koje čine razliku danas i u svakodnevnom životu naših korisnika. Inovacija koja ne samo da stvara 'prve' proizvode kakve imamo i ovdje, već i inovacija koja može poboljšati život naših korisnika - rekao je Bulgurlu. 

Govoreći o tim inovacijama predstavili su tehnologiju kojom će meso, riba, mliječni proizvodi moći ostati i do tri puta svježiji u hladnjaku ili novost u perilicama suđa kojom se uklanjaju mirisi bez kemikalija i štetnih plinova. Žele poboljšati i pripremu hrane pećnicama koje mogu istovremeno peći kolač i meso, a prikazali su i napu s projekcijskim sustavom.

Posjeti Express