Tehno
138 prikaza

Za prave fanove: Beko uređaji sada i u bojama FC Barcelone

Beko
1/4
Promo
Beko je na IFA sajmu u Berlinu predstavio svoju viziju povezanog doma u kojem će naši uređaji moći razgovarati s nama, a predviđaju kako bi to već kroz 10 do 15 godina mogla biti stvarnost

Barcelonini navijači uskoro će dobiti još jedan način na koji mogu izraziti ljubav prema svom klubu i to preko hladnjaka u bojama 'blaugrane'. Beko koji je jedan od vodećih proizvođača kućanskih uređaja i glavnih partnera španjolskog kluba, predstavio je na IFA sajmu u Berlinu liniju novih proizvoda među kojima i četiri modela novih hladnjaka opremljenih najnovijim tehnologijama koje će hranu duže držati svježom. 

Na predstavljanju uređaja bio je i Barcelonin slavni, umirovljeni, igrač Eric Abidal koji je u šali rekao kako bi mogao jedan od prvih hladnjaka pokloniti prijatelju Karimu Benzemi iz Real Madrida. 

Inače, ova linija hladnjaka u prodaju će do kraja godine krenuti u Španjolskoj, a sljedeće godine će biti dostupna i za navijače u drugim zemljama. 

Vizija sutrašnjice

Osim hladnjaka u bojama Barcelone, Beko je sajam u Berlinu iskoristio kako bi najavio svoje planove za dodatnim širenjem, ali i predstavio viziju povezane sutrašnjice u kojoj će naši razni uređaji komunicirati međusobno, ali i sa nama. 

Hakan Bulgurlu, direktor Arcelik grupe, čiji je Beko dio, rekao je kako žele biti u top tri branda na svakom tržištu na kojem su prisutni, s time da sada svoj fokus okreću i prema Aziji te Americi. Govoreći o raznim promjenama koje će stići u sljedećih nekoliko desetljeća, Beko je prikazao i video u kojem su zamislili kako bi mogli koristiti naše kućanske uređaje za 15-ak godina, ali i kako bi oni mogli biti svjesniji onoga što mi trebamo. Na tom putu naglasili su da će biti nužno sada graditi na inovacijama koje će biti temelj tih proizvoda.

- Inovacija je ključan dio našeg uspjeha. Svaka kompanija tvrdi da je inovativna, a ono što nas razdvaja od ostalih je fokus na inovacije koje mogu imati utjecaj već sada. Fokusiramo se na razvoj i korištenje tehnologija koje čine razliku danas i u svakodnevnom životu naših korisnika. Inovacija koja ne samo da stvara 'prve' proizvode kakve imamo i ovdje, već i inovacija koja može poboljšati život naših korisnika - rekao je Bulgurlu. 

Govoreći o tim inovacijama predstavili su tehnologiju kojom će meso, riba, mliječni proizvodi moći ostati i do tri puta svježiji u hladnjaku ili novost u perilicama suđa kojom se uklanjaju mirisi bez kemikalija i štetnih plinova. Žele poboljšati i pripremu hrane pećnicama koje mogu istovremeno peći kolač i meso, a prikazali su i napu s projekcijskim sustavom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.