Bijela kuća pobjesnila zbog Tepeša

Express
Zbog ugrožavanja tajne operacije s Iranom, Washingtonom zatražio hitnu političku neutralizaciju više domaćih političara.
Vidi originalni članak

Novi Express otkriva zašto je potpredsjednik Sabora Ivan Tepeš zadnjih mjesec dana nestao iz hrvatske javnosti! 

Tepeš je, vjerojatno posve slučajno, sudjelovao u akciji koja je imala ozbiljne međunarodne posljedice: otkrio je svima supertajnu akciju Hrvatske, SAD-a i Irana...

Washington je zato zatražio hitnu neutralizaciju više domaćih političara koji ugrožavaju zajedničke akcije, pa se i Tomislav Karamarko našao u dvostrukoj izolaciji.

Detalji o čitavoj špijunskoj priči, koja bi bila komična da ne ostavlja preduboke političke posljedice po hrvatsku vanjsku politiku, objavljeni su u novom broju tjednika Expressa.

Express objavljuje i preciznu listu novih i starih imena koje će Milanović gurati u vrh SDP-a.

Sve o pobuni na Filozofskom, koju vode studenti protivnici klerikalizacije društva po poljskom modelu, otkriva Edo Popović, a Jasna Babić piše kako je zaživio plan zagorskog Hegela, već zaboravljenog Cezara HDZ-a- Zlatka Canjuge.

On je prije 18 godina osmislio model koji postaje stvarnost- Hrvatsku podijeljenu na 14 stališa. Japanski ambasador otkrio je Ivanu Pandžiću zašto njihovi investitori, a među njima je i Mitsubishi, sada bježe iz RH glavom bez obzira...

Posjeti Express