Gotovina je bio užasnut prosvjedima na Markovu trgu

Express
U novom broju tjednika Express otkrivamo kakvu je dramu proživljavao Ante Gotovina dok su branitelji iz Savske prosvjedovali na Markovu trgu
Vidi originalni članak

Dok je Zoran Milanović od družine iz Savske 66 prvi put čuo da predstavlja narodnu vlast - upitno je je li to priznanje više šokiralo njega, Tomu ili Vasu? - jedan je general bio užasnut događajima na trgu Svetoga Marka. 

Zove se Ante Gotovina i znamo ponešto o njegovom ratnomp utu. Još prije dvije godine, on je na malo većem trgu - Jelačićevom - jasno rekao: rat je završen, posvetimo se miru. 

Na pitanja o sebi odgovarao je: "ja sam samo običan čovjek, ribar." Otkirvamo kakve je drame proživljavao za vrijeme prosvjeda. 

A  Đuro i Josip, u vojnim odorama, idu na sastanak s Vladom Zokija MIlanovića koji, naspram takve oporbe, izgleda kao Otto von Bismarck, željezni kancelar...

Anamarija Mlačak otkriva tajni plan Ive Josipovića, koji je jučer bio na vrhu, danas je na dnu, a sutra opet kani na vrh. Kako? Sve piše u Expresu. 

Analiziramo i gdje bi mogle završiti četiri milijarde kuna koje su naši sretnici dobili za TDR. Hoće li se novac vratiti u Hrvatsku ili će biti plasiran na burzama koje imaju veće prinose?

U Expressu pišu Tomislav Klauški, Tea Kvarantan Soldatić, Marcela Bratovič, Edo Popović, MIroslav Lilić, Zoran Čutura, Hrvoje Šalković...

Posjeti Express