Fanovi razočarani: iPhone 7 ipak ne dolazi na jesen?

YouTube screenshot
Apple svake jeseni lansira novu generaciju iPhonea, no ove bi nas mogao dočekati novi model iPhonea 6...
Vidi originalni članak

Mnogi su se već pomirili s time da iPhone 7 koji stiže ove jeseni najvjerojatnije neće imati previše atraktivnih noviteta, a bit će dizajniran otprilike kao i sadašnji iPhone 6S. No, Evan Blass, jedan od najpoznatijih tehnoloških 'leakera', dao je naslutiti da novi iPhone neće nositi ime iPhone 7

Blass misli kako će iPhone, čije se lansiranje očekuje u rujnu, biti novi model unutar iPhone 6 generacije. 

Ove izjave podudaraju se s izvještajem Wall Street Journala koji je početkom lipnja objavio kako se Apple neće držati svog uobičajenog ciklusa lansiranja novih uređaja. 

Ako su glasine istinite Apple bi u rujnu trebao lansirati novi model iPhone 6 uređaja, a tek sljedeće, kada obilježavaju 10. godišnjicu od prvog iPhonea, iPhone 7. 

Zasad se ne zna službeno ime telefona koji će Apple lansirati u rujnu, no ranija izvješća, koja navode tek minimalne promjene na telefonu, idu u korist glasinama. Veće dizajnerske promjene, koje se i očekuju za novu generaciju iPhonea, očekuju se tek sljedeće godine. Tako bi cijela prednja površina iPhonea trebala biti ekran, odnosno očekuje se da neće imati rubova iznad i ispod ekrana. To znači i da će Touch ID senzor otiska prsta, prednja kamera, zvučnici i ostali senzori biti ugrađeni ispod ekrana.

Posjeti Express