"Ako postoji bolji kandidat od mene, spreman sam ga podržati"

Patrik Macek (PIXSELL)
Stavljam se na raspolaganje predsjedniku Vlade i stranke, kaže ministar branitelja koji je boravište prijavio u baraci u Samoboru, a s obitelji godinama živi u Zagrebu
Vidi originalni članak

"Ništa nije sporno, nema ostavke osim ako tako od mene ne zatraži premijer", rekao je jutros Mijo Crnoja novinarki Nove TV.

Večernji list objavio je danas intervju s ministrom Crnojom.

- Ako to zatraži premijer Orešković, ako sam počinio sve što mi se stavlja na teret, spreman sam za boljitak građana i ostanak Vlade, i odstupiti, rekao je Crnoja za Večernji list. Dodao je i da će podržati bolje kandidata ako takav postoji. 

- Stavljam se na raspolaganje predsjedniku Vlade i stranke - rekao je. 

Podsjetimo, ministar je boravište prijavio u Samoboru, na zemljištu koje je dobio od grada, a na kojem se nalazi samo drvena baraka. Tamo je prijavljen od 2013., a već godinama s obitelji živi u Podsusedu.

Na optužbe da na taj način pokušava izbjeći plaćanja prireza Gradu Zagrebu rekao je da je spreman nadoknaditi štetu. 

Osim s 'aferom baraka' Crnoja je prve dane svog mandata medijske stupce punio i zbog sukoba sa susjedom kojoj je zavario garažu. Crnoja tvrdi da je garaža njegova jer je dobio rješenje od Grada Zagreba da se njome može koristiti, a Branka Marinov ju je otkupila od osobe koja nije vlasnik. Marinov ga je i tužila, a Crnoja joj poručuje ako smatra da je garaža njezina neka se i dalje spori. 

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Posjeti Express