Top News
187 prikaza

"Ako postoji bolji kandidat od mene, spreman sam ga podržati"

Mijo Crnoja
Patrik Macek (PIXSELL)
Stavljam se na raspolaganje predsjedniku Vlade i stranke, kaže ministar branitelja koji je boravište prijavio u baraci u Samoboru, a s obitelji godinama živi u Zagrebu

"Ništa nije sporno, nema ostavke osim ako tako od mene ne zatraži premijer", rekao je jutros Mijo Crnoja novinarki Nove TV.

Večernji list objavio je danas intervju s ministrom Crnojom.

- Ako to zatraži premijer Orešković, ako sam počinio sve što mi se stavlja na teret, spreman sam za boljitak građana i ostanak Vlade, i odstupiti, rekao je Crnoja za Večernji list. Dodao je i da će podržati bolje kandidata ako takav postoji. 

- Stavljam se na raspolaganje predsjedniku Vlade i stranke - rekao je. 

Podsjetimo, ministar je boravište prijavio u Samoboru, na zemljištu koje je dobio od grada, a na kojem se nalazi samo drvena baraka. Tamo je prijavljen od 2013., a već godinama s obitelji živi u Podsusedu.

Na optužbe da na taj način pokušava izbjeći plaćanja prireza Gradu Zagrebu rekao je da je spreman nadoknaditi štetu. 

Osim s 'aferom baraka' Crnoja je prve dane svog mandata medijske stupce punio i zbog sukoba sa susjedom kojoj je zavario garažu. Crnoja tvrdi da je garaža njegova jer je dobio rješenje od Grada Zagreba da se njome može koristiti, a Branka Marinov ju je otkupila od osobe koja nije vlasnik. Marinov ga je i tužila, a Crnoja joj poručuje ako smatra da je garaža njezina neka se i dalje spori. 

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.