Gotovina podržava Milanovića oko proslave "Oluje"

Željko Lukunić (PIXSELL)
U novom broju tjednika Express donosimo ekskluzivnu priču o tome kako se predsjednica nadala generalovoj podršci, koji su sve generali uz Zorana Milanovića, te koji je jedan general koji bi eventualno mogao podržati predsjednicu
Vidi originalni članak

General Ante Gotovina s još tri umirovljena generala sjedi u Odboru za središnje obilježavanje 20. obljetnice operacije "Oluja" definitivno podržava premijera Zorana Milanovića, a predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović oko održavanja velikoj vojnog mimohoda u Zagrebu.

Gotovina je zapovijedao "Olujom" i stalo mu je da se 20. godišnjica dostojno obilježi, a kako govore njegovi prijatelji za Express, Gotovina je definitivno za to da se održi mimohod u Zagrebu. Gotovina u tome nije usamljen – ima podršku i ostalih generala.

U novom broju tjednika Express donosimo ekskluzivnu priču o tome kako se predsjednica nadala generalovoj podršci, zašto je Ante Gotovina odlučio podržati premijera, koji su sve generali uz Zorana Milanovića, te koji je jedan general koji bi eventualno mogao podržati predsjednicu.

Posjeti Express