Top News
194 prikaza

Gotovina podržava Milanovića oko proslave "Oluje"

Ante Gotovina
Željko Lukunić (PIXSELL)
U novom broju tjednika Express donosimo ekskluzivnu priču o tome kako se predsjednica nadala generalovoj podršci, koji su sve generali uz Zorana Milanovića, te koji je jedan general koji bi eventualno mogao podržati predsjednicu

General Ante Gotovina s još tri umirovljena generala sjedi u Odboru za središnje obilježavanje 20. obljetnice operacije "Oluja" definitivno podržava premijera Zorana Milanovića, a predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović oko održavanja velikoj vojnog mimohoda u Zagrebu.

Gotovina je zapovijedao "Olujom" i stalo mu je da se 20. godišnjica dostojno obilježi, a kako govore njegovi prijatelji za Express, Gotovina je definitivno za to da se održi mimohod u Zagrebu. Gotovina u tome nije usamljen – ima podršku i ostalih generala.

U novom broju tjednika Express donosimo ekskluzivnu priču o tome kako se predsjednica nadala generalovoj podršci, zašto je Ante Gotovina odlučio podržati premijera, koji su sve generali uz Zorana Milanovića, te koji je jedan general koji bi eventualno mogao podržati predsjednicu.

  • Avatar Linz
    Linz 22:11 16.Svibanj 2015.

    Jel' to provjereno ???

  • Avatar una1
    una1 19:19 16.Svibanj 2015.

    Veliki bravo za generala Gotovinu,on najbolje zna kako treba obilježiti "Oluju"