'Make America Hear Again': Bandaže za uho novi trend među Trumpovim fanovima

PIXSELL/REUTERS
Donald Trump pojavio se s bandažom na uhu prvog dana konvencije republikanaca u Milwaukeeju, jednoj od ključnih država - Wisconsinu. Nije dugo trebalo prije nego što je to postala moda
Vidi originalni članak

Atentat na predsjedničkog kandidata ne bi trebao biti smiješna niti zabavna stvar, no Amerikanci ko Amerikanci - od cijele priče napravili su show. Mnogi obožavatelji Donalda Trumpa na konvenciju republikanaca u Milwaukeeju došli su noseći sad već njegov zaštitni znak - gazu na uhu!

Trump je lakše ranjen hicem iz poluautomatske puške prošlog vikenda u Butleru i od tada svaki njegov korak prati više od deset "ljudi u crnom", agenata Tajne službe koji su zabrljali stvar u Pennsylvaniji. 

Trump jako dobro stoji u najnovijim anketama, vodi u svih sedam "swing statesa", ključnih država i ako demokrati ne promijene kandidata, a to bi se moglo dogoditi nakon posljednje ankete prema kojoj dvije trećine njihvih glasača to želi, republikanci su na korak do povratka na vlast. 

Kladionice sad daju koeficijent od 1.20 -1.30 da će Trump biti novi predsjednik, dok se omjer na Bidena strmoglavio na čak osam. Zanimljivo, otprilike jednak je omjer i na potpredsjednicu Kamalu Harris što sugerira da su njene šanse da zamijeni aktualnog predsjednika dosta realne. 

Posjeti Express