Top News
558 prikaza

'Make America Hear Again': Bandaže za uho novi trend među Trumpovim fanovima

PIXSELL/REUTERS
Donald Trump pojavio se s bandažom na uhu prvog dana konvencije republikanaca u Milwaukeeju, jednoj od ključnih država - Wisconsinu. Nije dugo trebalo prije nego što je to postala moda

Atentat na predsjedničkog kandidata ne bi trebao biti smiješna niti zabavna stvar, no Amerikanci ko Amerikanci - od cijele priče napravili su show. Mnogi obožavatelji Donalda Trumpa na konvenciju republikanaca u Milwaukeeju došli su noseći sad već njegov zaštitni znak - gazu na uhu!

Trump je lakše ranjen hicem iz poluautomatske puške prošlog vikenda u Butleru i od tada svaki njegov korak prati više od deset "ljudi u crnom", agenata Tajne službe koji su zabrljali stvar u Pennsylvaniji. 

 | Author:

Trump jako dobro stoji u najnovijim anketama, vodi u svih sedam "swing statesa", ključnih država i ako demokrati ne promijene kandidata, a to bi se moglo dogoditi nakon posljednje ankete prema kojoj dvije trećine njihvih glasača to želi, republikanci su na korak do povratka na vlast. 

Kladionice sad daju koeficijent od 1.20 -1.30 da će Trump biti novi predsjednik, dok se omjer na Bidena strmoglavio na čak osam. Zanimljivo, otprilike jednak je omjer i na potpredsjednicu Kamalu Harris što sugerira da su njene šanse da zamijeni aktualnog predsjednika dosta realne. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.