Ekonomix
132 prikaza

Povjerenje u tvrtku platio 200.000 kuna

AD Plastik
Igor Kralj (PIXSELL)
Tvrtka istražuje i nove prilike na ruskom tržištu pod krilaticom kako je svaka kriza ujedno prilika

Daljnji rast prihoda uz profitabilnost zahvaljujući aktivnostima na postojećim tržištima, ali i prodoru koji se očekuje na neka nova tržišta, planovi su AD Plastika za 2015. godinu.

Potvrdio je to Poslovnom dnevniku predsjednik Uprave AD Plastika Marinko Došen pojašnjavajući jučerašnju informaciju zašto se i on odlučio na kupnju jednog paketa dionica ove kompanije. 

Došen je kupio 2120 donica kompanije čije poslovanje vodi - stečene dionice predstavljaju 0,05048% temeljnog kapitala solinske tvrtke. No, sam potez privlači pozornost zato što se potvrđuje kako i menadžeri te kompanije, uvjereni u perspektivnost te dionice, samoincijativno u nju investiraju, ne čekajući na nagradu u vidu trezorskih dionica što je Poslovnom dnevniku Došen i potrdio, dodajući da je cijena dionice iznosila 103 kune, što znači da ga je ova akvizicija stajala oko 200.000 kuna.  

"Naravno da se radi o mojem povjerenju u dionice AD Plastika. Odnedavno sam preuzeo funkciju predsjednika Uprave AD Plastika i samim time pokazao povjerenje u kompaniju. Iskreno vjerujem u profitabilnost i rast prihoda kompanije što će učvrstiti poziciju AD Plastika na postojećim tržištima, ali ujedno i otvoriti neka nova tržišta", kazao je Došen.

Ostatak teksta pročitajte na poslovni.hr.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.