Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Moj prethodnik imao je tri puta više savjetnika"...Dušo, ne znam koliko ti imaš savjetnika, ali budi sigurna da oni rade protiv tebe, ili su toliko nesposobni da im niti guljenje krumpira ne bi išlo. Vodaju je okolo na skupove sa ... prikaži još! pripremljenim razdraganim poklonicima, a nevješto skrivaju da je žena na rubu živčanog sloma i pod nekim čudnim tabletama, jer ovako ne bi frfljala gluposti ni da je malo više cugnula....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa normalno , rekla je još prije 4 godine da možemo biti bolji od svicarske . Čemu sad ovo čuđenje i nevjerica . Sve ide po planu
samo putuje svijetom itroši novce ona ce zaposliti 80 000 mladih haha floskula
nije mi jasno da ministar zdravstva nemoze prepoznati bolest pa da se nesto poduzme da se zenu spasi....
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
"Moj prethodnik imao je tri puta više savjetnika"...Dušo, ne znam koliko ti imaš savjetnika, ali budi sigurna da oni rade protiv tebe, ili su toliko nesposobni da im niti guljenje krumpira ne bi išlo. Vodaju je okolo na skupove sa ... prikaži još! pripremljenim razdraganim poklonicima, a nevješto skrivaju da je žena na rubu živčanog sloma i pod nekim čudnim tabletama, jer ovako ne bi frfljala gluposti ni da je malo više cugnula....
haha ako dobije ponovno izbore do 2024 biti cemo kao afganistan haha