Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Putujući Turskom posjetili smo lokalitet stare antičke Troje,fanscinantno je nači se na tako legendarnom lokalitetu,s posebnom pažnjom sam već nekoliko puta odgledala filmski spektakl , Troja, gdje Ahila glumi nenadmašni Bred Pitt..
Čitam sad ovaj članak i odem pogledati kartu i vidjeti gdje se točno nalazi to mjesto s iskopinama. Kliknem, pokaže se, kažem sebi - da, ima logike; kliknem za dalje, možda dobijem širi prikaz, a ono mi se otvori stranica ... prikaži još! s naslovom "Skadar, drevna srpska prestolnica je antička Troja, a ne ona u Turskoj".
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Putujući Turskom posjetili smo lokalitet stare antičke Troje,fanscinantno je nači se na tako legendarnom lokalitetu,s posebnom pažnjom sam već nekoliko puta odgledala filmski spektakl , Troja, gdje Ahila glumi nenadmašni Bred Pitt..
Čitam sad ovaj članak i odem pogledati kartu i vidjeti gdje se točno nalazi to mjesto s iskopinama. Kliknem, pokaže se, kažem sebi - da, ima logike; kliknem za dalje, možda dobijem širi prikaz, a ono mi se otvori stranica ... prikaži još! s naslovom "Skadar, drevna srpska prestolnica je antička Troja, a ne ona u Turskoj".