Life
95006 prikaza

9 čudnih stvari koje su liječnici čuli od ljudi prije smrti

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nerminius 15:48 30.Svibanj 2017.

    ¸Nije u pitanju nikakva halucinacija nego upravo prelazak u ono što mi zovemo duhovnim, odn. u drugu dimenziju postojanja. Očito ide prema zasluzi u životu, netko vidi svjetlo, a netko lik u crnom odijelu i šeširu s crvenim očima. Po ... prikaži još! neke dolaze njihovi najdraži, otišli godinama ranije. Prije 6 mjeseci cca umrla je žena u jednom baranjskom selu. Njegovali su je doma jer više nije bilo nade u pomoć klasične medicine. U jednom momentu je rekla kako je po nju došao njezin muž (neću spominjati ime)

  • nerminius 15:53 30.Svibanj 2017.

    i da mora sada ići. Idućeg trenutka je umrla, mirno i spokojno. Ima još toga u životu što se čovjeku usiječe, npr. moja kći je s 2,5 godine izjavila, vrlo razgovjetno i točno (do tada je tepala, dosta nerazumljivo) kako ... prikaži još! je ona nas (mene i suprugu) birala za roditelje. Na upit kada je to birala i je li bilo pun o djece tamo, odgovorila je jednako razgovijetno: "ne, ja sam sama birala". Poslije je nastavila tepati kao i dotad. Čovjek se mora zamisliti dobro poslije toga.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.